facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Camellia Te

"Camellia Te er en lille perle i Rødovre Centrum, hvor vi har udsøgt te, kaffe, gaver til enhver lejlighed og lækkerier til ganen. Når du er på besøg hos os, kan du med fordel nyde en 2 go kop te eller kaffe."
Adresse: Rødovre Centrum 220 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 53 25 29 07
By: Rødovre
Rute: Rødovre Centrum 220
Postnummer: 2610


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterede søgninger: Bubble Tea Rødovre Centrum, GameStop Rødovre, Hvad sker der i Rødovre Centrum i dag, Rødovre Centrum vinterferie, Udsalg Rødovre Centrum, Rødovre Centrum største center, TATEL Rødovre, Rødovre Centrum sommerferiebillet
Nærliggende lignende virksomheder
Risteriet Risteriet 2 km Lækker kaffe, ligefrem, reel og venlig betjening. Elsker stedet.
Anmeldelser
Helt fantastisk te butik. jeg kan varmt anbefale at prøve deres store te udvalg. Jeg er selv stor tilhænger af den sorte karamel te og til jul klassisk jule te.
Køber Bagsværd lakrids her. Billigt er det ikke, men kræs for kendere.
Super lækker lille intim forretning med utroligt venligt personale...til den kræsne the drikker som mig....Kan varmt anbefale saltlakrids the og deres koldt slynget honning med diverse smage
Køber altid te her. Lidt til den dyre side, men god kvalitet. Professionel betjening og stort udvalg af te, kaffe og tilbehør til disse.
God og venlig betjening. Gode varer inden for te, kaffe og tilbehør. Måske lidt dyrt, men et besøg værd
En fantastisk butik, med masser af lækre ting til ganen. Og her kan man altid blive inspireret Så mange forskellige slags the og et personale som er virkelig dygtige til at hjælpe en på vej så jeg går altid hjem med noget som giver glæde.
Imponerende the-butik med optimal fungerende net-shop - et imponerende sortiment. Ejeren Tina er the-specialist og deltager i internationale konferencer om the - dette er derfor ikke bare en helt almindelig the-butik Yderst serviceminded og professionelt personale og butikken er fyldt fristelser. Rigtig god vejledning og de spotter hurtig hvilke typer the der er din smag og foreslår nye varianter. Net-shopen er enkel og overskuelig. Beskrivelserne er præcise og stemmer. Hurtig levering - og fin indpakning. De bedste anbefalinger herfra
Fin lille butik. Men følte mig bestemt ikke velkommen. Expedienten var meget snobbet. Hun havde god kendskab til varene, men ikke til kundepleje eller service. Fik intet smil kun et fnys over at jeg ikke kunne udtale den te jeg ville have.
Et godt sted at købe sin te. Der kan også købes lækker kaffe. Her kan man finde mange lækre gave forslag.
Super god service, og masser af forskellige slags te. Hvis du vil inspireres, så blot sig det i butikken, så finder de flere forskellige smage til dig.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Camellia Te med offentlig transport


Rødovre Centrum (Rødovre Parkvej) 160 måler
132
848
9A
Rødovre Centrum (Rødovre Parkvej) 170 måler
13
Rødovre Centrum (Rødovre Parkvej) 190 måler
132
9A
Birkmosevej (Rødovre Parkvej) 220 måler
132
848
9A
Birkmosevej (Rødovre Parkvej) 240 måler
132
848
9A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik