facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Underground

Adresse: Nordby Hovedgade 21 , 8305 Samsø
Telefonnummer: 44 53 70 30
By: Samsø
Rute: Nordby Hovedgade 21
Postnummer: 8305



relaterede søgninger: Samsø Cafe, Brunch Samsø, Spisesteder Samsø, Restaurant Nordby Samsø, Mad ud af huset på Samsø, Tranekær Samsø, Tranebjerg Kro, Brundby Hotel menukort
Nærliggende lignende virksomheder
Café Perlen Café Perlen 11 km Hyggeligt sted. Pæne værelser. Lækker strand til gåture. Super dejligt mad. Med rigti...
Cafe Laura Cafe Laura 15 km
Anmeldelser
Fantastisk is, mad og ikke mindst service. Deres pizze på den anden side af gaden er absolut et besøg værd. Svært at finde bedre i DK! Man mærker de gør sig umage og leverer noget, der er lysår bedre end traditionelle pizzeriaer
Vi fik super lækre sandwich med gedeost og is fra Samsø ismejeri - de er virkelig ikke nærige med kuglerne. Der var masser af plads til at sidde ude og en legeplads i baghaven. Så søde folk og en klar anbefaling.
God is og masser at vælge imellem. Bestemt et besøg værd. God betjening og service. God størrelse i forhold til priserne, der er kommet meget mere andet end is og sandwichs... Masser af lokalevare og forskellige produkter, mad og drikke til hjemme brug/køb med hjem. Stedet holder stadigvæk for vildt.
Det var lidt koldt til at få is en blæsende september aften, men det blev begyndelsen til en tur rundt i Nordby. Særlig er husene omkring gadekæret pittoreske, og så lige inden solen gik ned. Det blev afslutningen på en dejlig dag.
Søde imødekommende piger, sandwich og softice med rund hånd, og et venligt smil. Kan varmt anbefales kombineret med en tur på øens højeste punkt, Ballebjerg.
Da jeg ikke kan tåle gluten og har nu altid været glad for at kunne få en sandwich eller burger hos jer. Men i dag kunne man åbnet ikke i havde ikke glutenfri brød, kun når i lavede burger. Hvorfor tilbyder jeres medarbejde så ikke og lave en sandwich med en glutenfri burgerboller eller en burger til mig. Nu er jeg selv i butiks branchen og det var sgu da ikke et salgs nummer, han lavede mere et, jeg gider ikke og gøre arbejde få at du kan få noget og spise. så jeg/vi måtte gå derfra uden og få frokost.
Bedste service, god mad, hyggeligt sted, og super lækre is, lækre Samsø specialliteter der mangler ingenting alt er super lækkert
Nogle utrolig søde unge mænd der laver diverse typer kaffe. Kan varmt anbefales at besøge og hvis vejret er til det at sidde i haven.
Udmærket ishus/spisested. Gode is og gode sandwiches og burgere. Mange udendørs pladser i hyggelig gårdhave.
God betjening og mega lækker is og iskaffe i det dejligste Sensommervej!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik