facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Lett

Adresse: Banestrøget 5 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 43 71 61 61
By: Taastrup
Rute: Banestrøget 5
Postnummer: 2630


Åbningstider

Mandag: 09:00-22:00
Tirsdag: 09:00-22:00
Onsdag: 09:00-22:00
Torsdag: 09:00-22:00
Fredag: 09:00-22:00
Lørdag: 09:00-22:00
Søndag: 09:00-22:00

Nærliggende lignende virksomheder
Espresso House Espresso House 838 måler ESPRESSO HOUSE CITY2 Har aldrig nogensinde oplevet et så dårligt kundeservice hos Esp...
Café A Café A 914 måler En ok café - venlige unge mennesker til servering men lidt forvirrede og glemsomme. F...
Café Group Café Group 989 måler
Hos Ramus Hos Ramus 2 km Som sædvanlig hyggeligt og rart sted
Viadukt Viadukt 2 km Value for money. Velsmagende og veltilfreds mad. Sødeste betjening. Mad kom vildt hur...
Cafe Mango Cafe Mango 2 km Har spist nachos med kylling mange steder, aldrig har jeg fået så lidt nachos, selve ...
Café DiLara Café DiLara 2 km Flot og hyggeligt sted, det kan kun anbefales.
Anmeldelser
I dag tog min mor og jeg til denne cafe til frokost. Vi ledte efter et bord, hvor vi kunne sidde behageligt. Manden bag baren ringede til os. Jeg spurgte, hvor vi kunne sidde, og hvor jeg kunne oplade min mobiltelefon. Hvilket vi fik et frygteligt svar på! Denne mand begyndte at råbe af os, sagde, at dette er en restaurant, og de oplader ikke telefonen her. Desværre sagde han ikke noget om frokost. Vi blev meget overraskede over sådan en ubehagelig reaktion. Og besluttede ikke at bestille her og spise middag et andet sted, hvor personalet er mere venligt og humant over for besøgende. Denne ubehagelige situation påvirkede os dybt. Så vi anbefaler IKKE dette sted. Ubehagelig atmosfære, uhøflighed og uprofessionalitet. Her er hvad du kan få ved at besøge her. Meget dårligt!
En stjerne for et pænt og rent lokale. Ville have spist mad fra "Det grønne Køkken" på hovedbanegården, da jeg skulle med toget derfra. Faldt for fristelsen, da jeg nu var på Høje Tåstrup station, over deres tilbud om halv pris for maden mellem jul og nytår. Fortrød bittert, da jeg, meget kort tid efter bestillingen af wienersnitzel, fik en gang friturestegt tyndt overpaneret kød med triste pommes til og en skefuld sauce, en skive tomat og en skive løg. Forstår godt, at jeg var eneste kunde under mit ophold.
VIL IKKE ANBEFALES!! DÅRLIG KUNDE SERVICE Jeg var steget af mit tog og skulle på wc. Da jeg trådte ind i caféen fik jeg skæve blik, hvorefter jeg spørger om jeg må låne deres wc. Kvinden afviser mig fjendske blikke og råber “nej det må du ikke” Efterfølgende støder på en anden café ved navn café kebab House som modtog mig med et smil på læben og jeg fik lov til at låne deres wc. Sikke en service puhaa
ok sted findes bedre i tåstrup samt billigere og frisk .
Jeg bestiller mad herfra for første gang. Vi bestiller en burger og en pizza. Der står maden vil komme senest kl. 18.35. Da kl. Er 18.45 ringer jeg til restauranten som siger han er kørt derfra. Vi venter yderligere 18 minutter, og da jeg skulle lige til at ringe derned igen så ringer det på døren. Vi får vores mad og da vi åbner den er den kold og slatten. Der er 6 minutters kørsel fra restauranten til os ifølge Google maps. Jeg ringer derned og manden der svarer telefonen siger at han ikke forstår maden er kold, for han var lige kørt derfra da jeg ringede før, jeg gør ham opmærksom på at det nu er 20 minutter siden jeg ringede og han forklare sig med han ikke ved hvorfor eller han ikke ved om chaufføren har kørt med vinduet åbent eller hvad og han vil snakke med ham. Jeg siger jeg ikke vil have kold mad og han siger han snakker med chaufføren og jeg spørger om han så ringer tilbage til mig, nej det gør jeg ikke siger han, så siger jeg at jeg gerne vil have noget nyt mad, og det siger han ikke kan lade sig gøre jeg kan selv hente for maden var varm.. Jeg skal til at sige at det er godt nok dårlig service da han smækker røret på. Jeg ringer til just eat som ringer til restauranten og de ringer tilbage og siger restauranten ikke er enige.... Jeg bestiller aldrig herfra igen og skal nok fortælle dem jeg kender de heller ikke burde... Man burde sku yde en bedre service og når maden er en halv time forsinket og øven i købet kold og slatten og ikke give dårlig attitide og smække røret på.
KØB IKKE HER! Lang leveringstid, man ringer for at rykke, og får afvide de lige er kørt, man benter yderlige 20 min, hvilket burde være en max 5 min køretid. Man modtager maden, pizzaen så kold at osten ligger som et hårdt lag man bare kunne trække af, burgeren også hel kold, og bunden gennemblødt af det våde salat. Man ringer tilbage til stedet for at få en løsning, de fortæller man lyver og smækker røret på.
Hold da op en spredning i anmeldelser af dette spisested. Det undrede mig at der var så få gæster, men det kan jeg godt forstå med nogle af de frygtelige oplevelser med både mad og service andre har haft. Jeg har spist der to gange og fået overraskende god mad til prisen. Lækker cafeburger med pommes frites og sodavand til bare 79 kr.
Har aldrig mødt et mere ubehøvlet menneske et ham jeg mødte bag baren på café lett. Næste gang jeg skal vente en time på toget, går jeg hellere på 7eleven og køber kaffe om så den skal drikkes i blæst og regnvejr, vil det være bedre end at gå på café lett og blive behandlet som udskud, fordi man har tænkt sig at være gæster i restaurationen, og samtidig er så uforskammet at skulle tisse også. Jeg kan ikke sige noget om hverken mad, drikke eller servering dette sted, da jeg grundet min fyldte blærer ikke fik lov at opleve det, men i stedet fik en skideballe.
Totalt uhøflig medarbejdere. Jeg var perron til perron. For finder wc. Så jeg nødtilfældigt vil spørge deres wc om man må låner den ved betaling. Og jeg så ikke nogen ved disken og lige gå hen til en dør for sikke de er toilet her og en af deres kunde talte til mig og hun også vil låner den. Og jeg gik tilbage til disken da jeg så en herre kom ud fra deres køkken. Og jeg spurgte pænt forklare om min situation. om jeg kan låner toilet og han talt udforskammet til mig. At jeg forstyrrer hans kunder og jeg skulle ud og ind igen for spørge pænt. Og de koster mig 20kr.for låne en toilet det er deres pris her. Jeg troet han mente en joke. Og jeg sagde hvis så købrr en kop kaffe må jeg låner wc. Og han sagde igen ja men jeg skal gå ud og gå ind og køber en kop kaffe og så må låner toilet. Og han sagde jeg uforskammet at forstyrre hans kunde. Og jeg svaret det var hans kunde som sagde ved bordet som drikke øl og sludder larme som starter snakke til mig Og han eksisterer at jeg gå ud til udgang og ind igen og køber kaffe. Så jeg skældt ham ud og sagde de dig der udforskammet og gik min vej. Gad ham sku ikke sådan en udforskammet hr..forstår godt der er så mange 1stjerne fra kunde
Jeg og familien fik lyst til en ordentlig cafe burger, og Café Lett måtte da være stedet i Høje Tåstrup hvor man kunne få sådan en. Og selvfølgelig var der da også burger på menuen. Naturligvis til en pris af 115 kr. Det må man jo forvente når man skal have en burger ud over det sædvanlige. MEN HOLD DA KÆFT EN SKUFFELSE !!!. Delvist brændt brød, som i øvrigt var fuldstændig af samme slags som man ville kunne forvente hos det lokale pizzaria. En elendig ost, bestemt ikke en cheddar som skrevet i menuen. De havde dog forsøgt sig med lidt ekstraordinær salat og rødløg, fritterne var oversalte og af en billig slags som ikke har set skyggen af en kartoffel. Jeg havde været bedre tjent med en billig burger fra en af de omkringliggende pizzariaer. STRAM OP HVIS I VIL TAGE GOURMET PRISER FOR JERES MAD. !!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cafe Lett med offentlig transport


Frøbjerget (Frøgård Allé) 190 måler
114
115
Frøbjerget (Frøgård Allé) 220 måler
114
116
Høje Taastrup St. (Høje Taastrup Boulev) 250 måler
114
115
127
Høje Taastrup St. 250 måler
400
400S
Høje Taastrup St. 250 måler
123
40E
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik