facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Guldægget

Cafe Guldægget
"Guldægget er en brødcafé midt i Esbjerg. Caféen byder på lækkert friskbagt brød, sandwich og andre lækkerier bl.a. smoothies og frisk juice."
Adresse: Kongensgade 102 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 20 55 88 70
By: Esbjerg
Rute: Kongensgade 102
Postnummer: 6700



relaterede søgninger: Guldægget Esbjerg Strandby Kirkevej, Guldægget Jerne, Guldægget bager, Guldægget Esbjerg job, Brunch Guldægget, Guldægget Hjerting åbningstider, Bager Esbjerg, Historien om Guldægget
Anmeldelser
Det var en top oplevelse, intet at sætte en finger på. En sød smilende værtinde og en suveræn god morgenmad som.sad lige i skabet. Et sted som får min bedste anbefaling
Et lille hyggelig sted og få en kop kaffe og lidt kage. Deres sandwich er desværre mest iceberg salat, lidt dressing og kedeligt kød, ikke noget jeg vil anbefalede at prøve.
Vi ledte efter en café, hvor vi kunne få lidt morgenmad, og faldt lidt tilfældigt over Café Guldægget, det åbner allerede kl. 7:30. Rigtig lækker moderne café, med et dejligt lyst lokale, sød betjening, og rigtig godt brød. Vi fik en lille cafe latte til. Her var vi en smule skuffede. Kaffen var som sådan ok, men efter min smag meget lystbrændt, hvilket jo desværre har vundet en del indpas. En lysere brænding gør, at kaffen bliver langt mere syrlig. Brødet og betjeningen var helt i top, og stedet kan bestemt anbefales!
Rigtig fin service. Jeg fik en småkage med til min kaffe, hvilket var en uforventet men god overraskelse. Mulighed for gratis WiFi, som fungerede okay. Siddepladser er kunne have været bedre i form af mere plads og komfort.
Hyggeligt sted. God kaffe og ditto kage+brødMad: 5/5
Jeg bestilte jordbærkager uden bacon og ost og de var super søde, det kunne de sagtens lave, men da jeg forlod butikken blev jeg så forarget; der ligger snegle og boller i vinduet!
Blev betjent af en lidt utålmodig ung ansat, som skyndede på en uvenlig facon, trods det at der ikke var kø. Manglende venlighed ødelægger desværre meget af oplevelsen. Derfor kun 2 stjerner.
Altid et godt og hyggeligt sted at komme ind og nyde en kop kaffe eller en lækker sandwich /salat kage m m. Anbefaler dem meget.
Gode varer, fin betjening og fantastisk beliggenhed nok lige i den dyre ende men kan forsvares
For h.... hvor er der hygsomt her, dog for trendy people only... Hjemmebag, konditori og kaffe fåes ikke bedre i Esbjerg, dette er uden tvivl stedet hvor man gerne vil ses uden "støj"... Det er der da noget gyldent over
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cafe Guldægget med offentlig transport


Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 110 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 180 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Strandbygade V Islandsgade (Esbjerg) 240 måler
1A
2A
Adgangsvejen V Dokvej (Esbjerg) 240 måler
11
Adgangsvejen V Dokvej (Esbjerg) 250 måler
11

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Cafe Guldægget.

Esbjerg caféer & kaffebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kongensgade 102 placering, hvordan kan jeg gå. Cafe Guldægget adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Cafe Guldægget. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Guldægget med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Portlands Portlands 384 måler Dejlig lille spillested hvis man har lyst til et board game og en kop kaffe, øl eller...
Café Vivaldi Café Vivaldi 987 måler Rigtig lækkert sted, med god atmosfære. Dog kunne i godt indføre retning på brunch b...
Fru Madsen Fru Madsen 4 km Altid et besøg værd, kommer der jævnligt, de har mange fine ting og altid en smilende...
Cafax Esbjerg Cafax Esbjerg 4 km God udbyder af kaffeordninger !
Madcafeen Madcafeen 5 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik