facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Frederik

"Hyggelig café i hjertet af Esbjerg. Her serveres der brunch, frokost, kaffe, aftensmad og kolde drikkevarer. Indtag Jeres måltid i en af vores to etager eller besøg vores fantastiske overdækkede gårdhave!"
Adresse: Skolegade 46 , 6700 Esbjerg N
By: Esbjerg N
Rute: Skolegade 46
Postnummer: 6700


Anmeldelser
Lækker og frisk mad smule er meget smagfuldt . Og venlig betjening som altid er hjælpsomme.
Fik brunch, hvor man får et skema til afkrydsning af forskellige muligheder. Vi kunne vælge 8. Det smagte rigtig godt og der var tilpas med mad. Brunchpakken indholdt 2 glas mousserende vin, eller 2 glas juice.
Mega hyggelig rigtig god service man kan sidde ude i gårdhaven. Vild lækker mad buffe især brunce.
Dejlig mad, god stemning og god service! Prisniveauet er lidt over middel, men det er helt okay pga. de andre ting.
Var inde og spise frokost med min datter og søn. Atmosfæren er rigtig hyggelig, og maden var faktisk god og mættende. Noget af det jeg sætter størst pris på, når jeg er ude og spise. Prisen, derimod, for deres drikkevare, er i en hel anden verden. Men dette er kun fordi jeg er nærig, når det kommer til overpriser inden for almindelig sodavand.
Det var en virkelig god oplevelse, mit første besøg på Café Frederik og mødet med tartelet buffeten var groteskt godt, de havde ikke kun den klassiske med kyllig og asparges, men tilbød også en masse andre varianter, som bare smagte fremragende. Samlet set: Fedt sted, med en hyggelig atmosfære, super venligt personale og god mad!
Hej Cafe Frederik. Jeg har lige været inde på jeres facebook for at smide jer en anmeldelse. Det var desværre ikke muligt så I får lige en omgang ros her istedet. Har lige fået 2 x take away kyllingeburger. 5 stjerner herfra. Jeres emballage giver allerede en god oplevelse fra starten. Fritterne var rigtig gode, perfekt krydret og med god dyppelse til. Utrolig lækker og smagfuld burger med gode råvarer i en lækker bolle. Det hele til en rigtig fornuftig pris. Stor ros herfra. Tak for dejlig mad
Det er et super hipt sted for unge mennesker. Der er dog plads til forbedringer for Kokken. En medium stegt bøf, blev serveret som en næsten rå bøf tre gange inden jeg gik. Serveringen var venlig og forstående, men det opvejer bare ikke at maden var utilfredsstillende. Jeg kan ikke anbefale dette sted.
Helt ærlig. Vi fik et stjerneskud og det var i hvert fald ikke tilfredsstillende.Laks skåret i små firkanter som ikke var særlig lækker og 2 stegte filetter som var vandede og smattede.Et halv æg med lidt rovn på,lidt skivede tomater og salat.165 kr.. HM.Brødet var fint.
Rigtigt dejlig mad, pris og kvalitet passer utroligt godt sammen. Nød deres vinmenu dertil bestående af et glas dejlig hvidvin til forretten samt derefter en velafstemt rødvin. Betjeningen var god og korrekt med god indlevelse
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cafe Frederik med offentlig transport


Skolegade V Torvet (Esbjerg) 60 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Torvet (Esbjerg) 100 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 110 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 140 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 270 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Cafe Frederik.

Esbjerg n restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skolegade 46 placering, hvordan kan jeg gå. Cafe Frederik adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Cafe Frederik. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Frederik med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Gjesing Bistro Gjesing Bistro 5 km Bøffen var rigtig go . Men salat smagte af fisk og ikke kun min . Så tænker de står i...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik