facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Dalle Valle

Cafe Dalle Valle
Adresse: Hovedvejen 140 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 43 43 03 90
By: Glostrup
Rute: Hovedvejen 140
Postnummer: 2600


Åbningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-23:00
Lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-22:00


relaterede søgninger: Dalle Valle (Rosengårdcentret pris), Dalle Valle Horsens Bytorv, Dalle Valle GLUTENFRI, Dalle Valle halal, Dalle Valle julefrokost, Dalle Valle Facebook, Dalle Valle job, Dalle Valle all you can eat
Anmeldelser
Super hurtig betjening indledningsvist. Fra vi havde bestilt drikkevarerne en fadøl & en cola gik der vel små 20 minutter, før de dukkede op - på trods af at vi sad op og ned af baren og at der ikke var særlig travlt i restauranten... Vi fik en tomatsuppe og nachos til forret. Tomatsuppen var en kedelig færdigsuppe, der ikke smagte at tomat. Der var næsten en hel hovedret i de nachos, der blev serveret til forret. Til hovedret fik vi 200 og 300 grams oksemørbrad - begge medium. Mørbrad på 200 gram var vist rigeligt i underkanten af at have set medium og gik tilbage til køkkenet. 10 minutter senere kom den retur, og var stendød. Der fulgte en pebersauce med til mørbraden på 300 gram. Den var virkelig parfumeret og smagte lidt, som vi forestiller os, at et smeltet plastiklåg smager - efterfulgt af en virkelig STÆRK pebersmag. Utroligt kedelige pomfritter som smagte af lidt for meget frost... Der var halv pris på alt mad resten af året, men det bør ikke undskylde den noget fesne oplevelse maden var - og det var ikke prisen værd. Det er også først gang nogen af os, har fået serveret syltet pære og syltet fersken til mørbrad, hvilket i sig selv blot var dybt underligt.
Da restauranten bare er dallevalle i forklædning, kunne de godt finde på nye ting. Da det er en "nyt koncept" i forhold til dallevalle, kunne I godt faktisk ændre noget. Buffet er 100% identisk med dallevalle som lå samme før Cassandra åbnede. Endda på regningen stod der "dalle valle"
Meget klassisk forstadsspisested. Har lidt en atmosfære der vidner om, at det er mere kvantitet end kvalitet, og det var også det indtryk jeg er efterladt med efter at have spist her. Stedet er travlt, servitricerne er søde og smilende men ikke særlig erfarne, retterne er hurtigt lavede og ikke af speciel god kvalitet overordnet set. Kødet synes dog at være godt, og priserne er yderst rimelige for hvad du får. Jeg kunne godt bruge lidt mindre larm, lidt mere kærlighed til at hvad de laver gerne på bekostning af et mindre menukort, og et lidt lavere tempo.
Madden er god til prisen. Frem til 31 december er der 1/2 pris på alt mad. Hyggelige omgivelser og ok kød. Rødspætten vi fik var ikke så god som forventet.
Fantastisk koncept. Billigt og store portioner. Hyggelig atmosfære og venlig betjening.
Lækkert sted tidligere Dalle valle god betjening. Sødt personale. Billig frokost menu, men yderst sparsomt udvalg. Manglende skiltning i buffet. Pastaen er tør, og kun kylling på buffeten til frokost. Ellers ok. Gode parkerings muligheder.
Bestemt et besøg værd, maden var varm og kom hurtigt, steaken var super mør. Også desserten var lækker. Tillige er det billigt
Dejligt og hyggeligt sted. God aftenbuffet med god mad. Som noget nyt er meget portionsanrettet nu i glas o. lign. hvor man før tog fra store fade. Virkelig godt efter corona pandemien. Sødt og venligt personale. God service.
God mad til prisen, som gennem en lang periode var 1/2 pris. Salatbaren er absolut ikke prangende, denne bliver til gengækd fuld overgået af et venligt og imødekommende personale, hvor smilet ikke er en mangelvare. Kan både anbefales som et familie spisested, samt andre der værdsætter a la carte menu med dug på bordet, fremfor en fastfood menu eller spis dig dårlig på en buffet menu
Har lige spist brunch på på bistro Cassandre og trods de billige priser vil jeg ikke sige at det er det værd. Røræggene smagte af ingenting, avokado var umoden, spejlæggene kunne man smage havde stået ude, pandekagerne en smule tørre og selv lidl's bager sælger bedre croissanter end her.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cafe Dalle Valle med offentlig transport


Nordre Ringvej (Hovedvejen) 110 måler
123
141
149
300S
500S
847
93N
Skolevej (Hovedvejen) 120 måler
123
141
149
93N
Nordre Ringvej (Hovedvejen) 130 måler
123
141
149
300S
500S
847
93N
Ved brandstationen (Kildevej) 140 måler
847
Skolevej (Hovedvejen) 150 måler
123
141
149
847
93N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik