facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Check-In

Adresse: Søndergade 14 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 61 23 32
By: Horsens
Rute: Søndergade 14
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Brunch Horsens, Frokost Horsens, Restaurant Horsens, Smoothie Horsens, Vivaldi Horsens, Café A og Dalle Valle, Café Vivaldi menu, Buffet Glostrup
Anmeldelser
Det var en meget ringe oplevelse, føj maden var ikke frisk lavet Klart der spiser vi aldrig nogensinde mere. Ulækkert microbølget opvarmet mad
Ret 40, hår i maden.... Pasta retten kedeligere og tyndere end opvaske vand. Big burger, rå kød og alt var væltet sammen i den. Snasket og klamt....
Bliver kedeligt efterhånden, det samme mad på menuet de sidste par år. Trænger til noget nyt på menu og kedelig dessert. Kunne også trænge til nye stole. Frygtelig lyd når folk ikke løfter stolen fra gulvet, og sidder dårlig. Ellers har jeg været glad for jeres mad. Men der må godt ske noget nyt.
Bestilte nachos som kom kolde pga chefen havde mere travlt med af snakke privat i telefon end af bringe maden ud. Ikke pengene værd!!!
Desværre ingen super oplevelse Bestilte en burger menu med bøf og bearnaisesauce og cremet ost. Dertil pommes med rød dressing. Desværre var der i brugeren en alt for kraftigt sauce som totalt tog smagen fra alt det andet. Kunne ikke smage bearnaisesauce eller ost overhovedet. Anretningen yderst sløset/rodet og kedeligt,en klat ketchup og en klat rød dressing direkte på tallerken.og ikke i bøtte ved siden af.
Virkelig dårlig mad, dyrt og man bliver ikke mæt af det
Burgeren var rimelig, men alt for dyr. 139 kroner for en rimelig burger med triste kartofler fra frost er alt for meget. Vi bad om at få uden bacon, men skulle alligevel betale ekstra for jalapenos. Det er skidt service. Børnespaghettien var trist og opvarmet i mikroovn med gul smeltet ost på. Hvorfor drysser man ikke bare med parmesan? Man skal selv bestille og betale i baren inden servering hos en høflig, men uvedkommende kassedame. Dette giver gæsterne ringe mulighed for at give de drikkepenge, som man så alligevel ikke er motiveret for at lægge.
Sååå hyggeligt og dejligt sted. Rigtig god mad og betjening.
Som sædvanligt et rigtigt dejligt måltid, lækkert og friskt , og store portioner. Vi er kommet der i flere år, og vil gøre det i år fremover.
Altid fantastisk mad, elsker deres tapas og oksekøds sandwich.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cafe Check-In med offentlig transport


Rådhuset/Ribersgade(Horsens Kom) 180 måler
12
2
3
306
Horsens Ny Teater 180 måler
1
Horsens Ny Teater 180 måler
1
12
Rådhuset/Ribersgade(Horsens Kom) 180 måler
2
3
306
Løvenørnsgade (Horsens Kom) 190 måler
2
3
306

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Cafe Check-In.

Horsens sandwiches

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Søndergade 14 placering, hvordan kan jeg gå. Cafe Check-In adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Cafe Check-In. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Check-In med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik