facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cafe Chancen

"Æblehaven er en grøn oase, der ligger omgivet af et kolonihaveområde og Brabrands smukke natur. Caféen er placeret med udsigt til Brabrandsøen, og herfra serveres alt, hvad hjertet begærer af lækre ting for både store og små.Om sommeren går køer omkring grunden, og der er dertil geder, som elsker at blive klappet af gæsterne.Velkommen indenfor."
Adresse: Gudrunsvej 7 , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 86 29 08 09
By: Brabrand
Rute: Gudrunsvej 7
Postnummer: 8220


Anmeldelser
Herligt stop på gåturen rundt om søen, rigtig god kaffe og venlig betjening.
God ide med et hyggeligt stop ved brabrandstien. Skoldhed kaffe i krus uden hank er ikke for sarte fingre
Dejligt at ku holde et lille afbræk på sin tur ved brabrandsøen.. de har både mad og drikke og lidt sødt og is
Smuk udsigt at indtage sin kaffe/vin i. Masser af plads. Dejligt uhøjtideligt. Afslappende omgivelser At der er kommet små geder, der tøffer rundt og kommer med små bræglyde giver bare en ekstra dimension. Det samme gør køerne, der går rundt og træder kvas ned og muh’er
Solen skinnede og alt i haven var dejlig også kaffen.
Hyggeligt sted med fantastisk udsigt og god kaffe! Dejligt stop langs søerne med god plads til at slå sig ned
Dejligt med en god kop kaffe og muffin i snevejret.Mad: 5/5
Fantastisk kaffe - god udsigt og udsøgt betjening
Rigtig hyggeligt sted. Jeg synes bestemt ikke naturen skal plastres til med serveringssteder, men omvendt er det også dejligt med et sted som dette, som giver muligheden for at nyde omgivelserne i hyggelige rammer. Godt initiativ!
1000 Tak for virkelig god og venlig service da vi kom forbi med 10 seje og våde børn, der havde cyklet en tur rundt om Brabrandsøen Vh. Børn og voksne fra Hans Brogesparkens bhv.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik