facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Café Visa

Café Visa
"Du finder os i hjertet af Aalborg tæt på byen, togstationen og lige under biografen. Til trods for et voksende byliv og vores over 10 år på bagen, så holder vi vores stabilitet på Aalborgs gastronomiske scene. Vi kender vores kunder, og vi ved, hvad der hitter. Vores ambition er at glæde de kulinariske sanser, og derfor holder vi både fast i gode gamle klassikere men tilbyder også moderne varianter, både til at slukke tørsten og sulten.Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!"
Adresse: John F. Kennedys Plads 1 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 98 13 13 96
By: Aalborg
Rute: John F. Kennedys Plads 1
Postnummer: 9000



relaterede søgninger: Cafe Visa Menu, Visa Aalborg menu, Cafe Visa åbningstider, Cafe VISA job, Bestil bord VISA, Cafe menukort, Café Vista, Cafe Visa studierabat
Anmeldelser
Meget meget dårligt .. lokalet var pent... maden så godt ud på tallerkenen.... men der var levende grønne orm i salaten, som I kan se på billedet hvor jeg har sat 2 cirkler om.
på vej i bio for at se Bornedals nye film #skyggen i mit øje. Men inden da skulle vi lige have noget at spise. Vi havde bestilt bord på VISA - Det er tæt på biografen og så giver de velvoksne portioner. Vi bestilte burger og husets vin på glas. Må love for, at det var nogle velvoksne glad som klædte den voluminøse burgeren vi fik serveret til. Sød og smilende betjening. Tak for mad......
Jeg fik en Dansk Hakkebøf som frokost tilbud. Sjovt med bløde løg og bearnaise men det smagte godt. Kæmpe portion med 2 grillede bøffer og godt med gode sprøde kartofler. I Aarhus hvor jeg bor vil du kun få det halve for de 89 kr det koste.15 kr for en 1/2 L isvand serveret af en smilende venlig tjener er jo billigere end 7-eleven. Tak for mad.
Frokost menu særdeles god, vin og pæn interiør miljø med udsigt til Kennedy Plads.. Sidder behagelig. koteletter med ris til 79 kr. Og en anden dag frokost bøf til 79 kr samme pris for 1. År siden Det var vidunderlig mad, og champion sovsen var i særklasse med god smag. Derfor går de op til 5. Stjerner nu. Kaffen var ligeledes god. Indehaver var høflig og imødekommenhed.
Igen en virkelig dårlig oplevelse på Visa. Alt for lang ventetid på mad 1time, hvor kun halvdelen af selskabet havde fået mad. Der gik yderligere 20 min inden de næste retter kom og så var der glemt en ret. Vente tid på dessert 1time. For så at få af vide at de ikke havde ingredienser til enkelte af desserterne......... Sidste gang jeg spiser der og absolut ingen anbefalinger herfra.......
Virkelig god mad til billige penge. Vi var næsten lige ankommet, og maden var nærmest ude med det samme. Selvom der var godt fyldt derinde. Stemningen derinde var virkelig god, tjenerne var smilende, hurtige og venlige. Og var god til at henvise os til den rigtige vin til vores steak. Der var ikke noget at sætte en finger på. Et sted der helt klart kan anbefales, og ikke sidste gang vi kommer der. 5/5 stjerner.
Dejligt hyggeligt og centralt sted, at mødes med venner, til en lille frokost samt til en pause på shopping turen. Der blev taget godt imod og maden blev med hensyn til allergi, modereret og var overdådige i forhold til prisen. Selv vinen smagte og havde rette temperatur. Personalet var hjælpsomme og venlige. Skal jeg finde et minus, må det være trinet op til vores bord, som jeg snublede ned ad efterfølgende. Parkering: Mange!!! Lige uden for og til begge sider Hjælpefunktioner til kørestolsbrugere: Ingen trappe eller andre hindringer Særlige madbehov: Der tages hensyn til allergi
Ok smag, store portioner, fine priser. Min kone fik en ganske glimrende pasta med flødesovs og oksekød. Jeg fik en "burger" som egentlig smagte fint men i stedet for at servere en burger fik jeg hvad der bedst kan beskrives som ingredienserne til en burger i en rodet bunke ud over tallerkenen. Det var ret vanskeligt at spise fordi den øverste bolle var skåret over diagonalt og i øvrigt var et ciabattaflute og ikke en brugerbolle.
Venligt personale, men meget dårligt mad. Det er frysepizza, suppe helt uden smag, frysekartofler og salat bestående af en tomat, ruccola og soltørrede tomater. Det er slet ikke pengene værd!
Vi fik super fin frokost der. Der var ikke fyldt med mennesker, så dejligt stille og roligt. Tjeneren var super sød og flink.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Café Visa med offentlig transport


Aalborg Busterminal (Område B) 30 måler
1
21N
Aalborg Busterminal (Område B) 50 måler
1
21N
Aalborg Busterminal (Område A) 50 måler
12
13
15
17
23N
24N
26N
27N
S1
Aalborg Busterminal (Område B) 50 måler
11
14
16
25N
52N
S2
Aalborg Busterminal (Område A) 50 måler
2
22N
42
54N
973X
974X

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Café Visa.

Aalborg natklubber

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. John F. Kennedys Plads 1 aalborg caféer & kaffebarer placering, hvordan kan jeg gå. Café Visa adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Café Visa. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Visa med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Café Azzurra Café Azzurra 86 måler
Café Luna Café Luna 215 måler
Spiret Aalborg Spiret Aalborg 344 måler
Caféministeriet Caféministeriet 438 måler
Okaeri Okaeri 530 måler
Penny Lane Café Penny Lane Café 540 måler
Café Peace Café Peace 560 måler
Kochs Kaffebar Kochs Kaffebar 565 måler
Café Klædeskabet Café Klædeskabet 609 måler
Studenterhuset Studenterhuset 660 måler
Espresso House Espresso House 712 måler
Behag Din Smag Behag Din Smag 737 måler
Café Klostertorvet Café Klostertorvet 744 måler
Café Vi.2 Café Vi.2 756 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik