facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Café Ulla Terkelsen London

Café Ulla Terkelsen London
"Lev, dans, elsk, spis i hjertet af Nordens Paris -Hos Café Ulla Terkelsen London sørger vi for en god atmosfære, god mad og lækre drinks. Vi elsker vores gæster og det afspejler sig i vores service og altid smittende humør. I kan finde vores menukort og drinkskort inde på vores hjemmeside."
Adresse: Kastetvej 36 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 98 15 80 00
By: Aalborg
Rute: Kastetvej 36
Postnummer: 9000


Åbningstider

Mandag: 08:00-00:00
Tirsdag: 08:00-00:00
Onsdag: 08:00-00:00
Torsdag: 08:00-00:00
Fredag: 08:00-03:00
Lørdag: 10:00-03:00
Søndag: 10:00-00:00


relaterede søgninger: Ulla Terkelsen Menu, Ulla Terkelsen Brunch, Ulla Terkelsen Aalborg åbningstider, Nicholas Hawtin, Ulla Terkelsen alder, Ulla Terkelsen aalborg julefrokost, Svend Terkelsen, Ulla Terkelsen facebook
Anmeldelser
Havde den ligget tættere på hvor jeg bor havde det nok været mit nye stamsted, vild med at den skiller sig så meget ud fra den gengse café, fuld power på farverne, god musik i højtaleren, god kaffe og behagelig afslappet stemning. Det så samtidig ud som om at de havde en del øl på fad at vælge imellem.
Fint og sjovt sted, fantastisk indretning og gode drinks. Vi var der en lørdag eftermiddag, men tænker, at det vil være et godt sted, enten inden eller efter en god middag i byen.
God service og god stemning som altid, men jeg var noget skuffet over burgeren. Tør bolle og kedelig bøf med så noget salat der ligner at det kommer fra en færdig pose i Aldi, og så for 100kr uden pomfritter. Det synes jeg er for ringe.
Skøn stemning, indretning og service. Den klassiske oksekødsburger var lidt kedelig, men mine venners bestilte vegetarretter var mere interessante.Mad: 3/5
Ualmindelig lækker eksplosion af en burger. Og så havde de øl fra det lokale bryggeri på Egholm. Virkelig god og service minded personale. Musikken var afdæmpet men man kunne sagtens høre den.Mad: 5/5
Tre kvarters ventetid på en simpel øl. Det er helt til grin. Støt ikke stedet, det sejler fuldstændigt for dem.
Absolut farverigt sted, med god reggae i baggrunden. Godt spisested og god café. I dag kaffe og kage. Fin betjening. Meget og mange sjove detaljer i indretningen.
Super fint, dog skal personalet på kursus i at tørre borde af.Service: 2/5
Udmærket burger, vin og drinks- drikkevarer lige til den dyre side. Fantastisk stemning og indretning
Deres menu sagde at Guinness, men det havde de ikke: men pomfritterne smager rigtigt godt. Ordenligt dyrt tho
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Café Ulla Terkelsen London med offentlig transport


Aalborg Vestby St (Kastetvej / Aalborg Vestby St.) 10 måler
2
22N
Helgolandsgade (Dannebrogsgade / Aalborg) 60 måler
S1
Aalborg Vestby St (Kastetvej / Aalborg Vestby St.) 80 måler
2
22N
Helgolandsgade (Dannebrogsgade / Aalborg) 110 måler
S1
Fjordmarken (Strandvejen / Aalborg) 170 måler
S1

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Café Ulla Terkelsen London.

Aalborg moderne europæisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kastetvej 36 placering, hvordan kan jeg gå. Café Ulla Terkelsen London adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Café Ulla Terkelsen London. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Ulla Terkelsen London med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Terrassen Terrassen 832 måler Utrolig lækker mad, som altid. Meget god service. Hyggeligt sted og samtidig gourme...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik