facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Café Kræz

Café Kræz
"Café Kræz er centralt beliggende i Odense kun få meter fra gågade-miljøet. Om dagen er Kræz et spisested med mad inspireret fra eu-ropæiske og amerikanske cafékulturer, men om aftenen forvandlerstedet sig til et festligt sted med DJ’s og livemusik"
Adresse: Gråbrødre Plads 6 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 11 38 11
By: Odense
Rute: Gråbrødre Plads 6
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Café Vivaldi Odense, Café Odense C, Café Odense, Café Mauritz #odense, Kræz menukort, Café Kræz nytårsmenu, Cafe kræs Varde, Café A
Anmeldelser
God placering ud til torv. Vi var heldige at der var live Jazz musik på torvet da vi var der. Jeg giver 3,5 stjerne pga træt og uengageret betjening. Maden var ingen videre stor oplevelse, men ikke direkte dårlig sammenlignet med turistmad på campingpladsen. Tænker at pommes frites var taget direkte fra fryseposen og bearnaisesaucen fra den store bøtte. Dog ros for en OK vegetar ret til fruen. Kødet havde god smag.
Fik en vegetarisk weekendbrunch. Der skulle i følge menuen være en frisk hjemmelavet vegansk grovbolle inkluderet. Den valgte min hustru og jeg valgte rugbrød og lyst brød. Min hustru fik en præfabrikeret burgerbolle, som på ingen måder var frisk. Tør i kanten og blød i midten. Da vi nævnte det for tjeneren om det var en fejl, sagde de at det var sådan det var. Da vi spurgte om den kunne blive byttet til et stykke rugbrød, var svaret ja men at det kostede kr 25 ekstra! Der var generelt alt for lidt brød i forhold til serveringen. En skive rugbrød og en skive lyst brød til en hel avocado, en stor portion humus samt to skiver ost, plus marmelade. Cappuccino’en var heller ikke imponerende. Mælkeskummen var alt for tynd. Middelmådig mad og elendig service fra nogle tjenere, der virkede ligeglad med deres arbejde.
Har hørt positivt om stedet, så det skulle prøves. Jeg var egentligt kommet for at prøve deres kræz burger, men blev fristet af deres 250g Rib-Eye med grillede grøntsager, sprøde fritter og bearnaisesauce. WOW sikke et stykke velsmagende, saftigt og utrolig mørt stykke kød der blev serveret. Grøntsagerne havde masser af bid og havde et strejf af grill, fritterne var sprøde og bearnaisesaucen MUMS. Betjeningen af pigerne var helt i top, dog er stedet drikkelse i den dyre ende. Men bestemt et sted vi kommer igen.
God mad og okay stemning. Betjening var bare for dårlig. Sad og ventede meget længe før vores tjener kom mellem forret og hovedret.
Rigtig hyggeligt atmosfære, go betjening og desserten og drikkelsen var i top. Dog var toilet lyset lidt underligt ...meget dunkelt men ellers okay! En go ide at bestille bord i ferier ...vi var heldig der var plads.Mad: 5/5
Måtte vente 15 minutter inden jeg blev betjent og yderlig 15 minutter på min Irish. Fik først en der ikke var helt varm. Men fik den byttet
Dyr og dumdristig omgang; lille mængde pomfritter, grum burger, der spiller superliga, og en lækker placering i Odense downtown.
24 minutter på cykel fra Stige for at fejre et barnebarns fødselsdag - så kunne jeg jo drikke øl til maden ; dem i bil brugte 20 min. Prøvede en velsmagende vegeret - det tør jeg så godt en anden gang.Mad: 5/5
De kom aldrig med den sodavand til maden, og var generelt langsomme. Menu kortene var beskidte, maden ok.Mad: 4/5
Jeg var til julefrokost der Fredag D.16/12/22 med med firmaet Texas hvor jeg arbejder Vi fik serveret en lækker buffet og en starter med sild og karrysalat,virkelig lækkert. Med venlig hilsen Jørgen Sørensen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Café Kræz med offentlig transport


Jernbanegade (Odense Kommune) 140 måler
10C
Klingenberg (Odense Kommune) 170 måler
10C
Albani Torv (Odense Letbane) 220 måler
L
Klaregade (Odense Kommune) 220 måler
10C
Vintapperstræde (Odense Kommune) 230 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Café Kræz.

Odense caféer & kaffebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Gråbrødre Plads 6 odense øl, vin og spiritus placering, hvordan kan jeg gå. Café Kræz adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Café Kræz. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Kræz med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Velbekomme Velbekomme 7 måler
Cafe Vivaldi Cafe Vivaldi 62 måler
Twister Twister 81 måler
Ubn One Ubn One 83 måler
Druen & Bønnen Druen & Bønnen 130 måler
Olivia Brasserie Olivia Brasserie 175 måler
Baresso Coffee Baresso Coffee 180 måler
The Food Stall The Food Stall 183 måler
Den Lille Smalle Den Lille Smalle 188 måler
Cafe Fleuri Cafe Fleuri 249 måler
Froggy's Café Froggy's Café 253 måler
Cafe Kosmos Cafe Kosmos 274 måler
Café Chino Café Chino 327 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik