facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Café K

"Cafe K er en lille hyggelig familie restaurant, beliggende i hjertet af Fredericia.Vi har i over 20 år serveret byens bedste sandwich med top hygiejne, friske råvarer og fremragende service. Dette har gjort os til første valg når der skal nydes lækre sandwiches, i hele Fredericia og omegn.Hos Café K kan der på trods af vores fast-food koncept som er enestående stadig smages kærlighed i maden.Vi glæder os til at servere jer, og vi ses hos Café K!"
Adresse: Danmarksgade 5 , 7000 Fredericia
Telefonnummer: 75 51 35 12
By: Fredericia
Rute: Danmarksgade 5
Postnummer: 7000



relaterede søgninger: Restaurant Fredericia, Bøf Fredericia, Buffet Fredericia, Brunch Fredericia, Café MUMS Fredericia anmeldelser, Vivaldi Fredericia, Kebab Fredericia, Stjerneskud Fredericia
Anmeldelser
Forstår ikke hvordan stedet kan gå rundt til den pris. Også med s gode sandwich! Prøv det, man kan ikke forvente en lille sandwich her. Du får noget der mætter og smager..
Som gennem rigtigt mange år, er det hver gang, den mest fantastiske smagsoplevelse. :-Mad: 5/5
Ok sandwich, men den serveres i en bakke og er ikke pakket ind og der er intet bestik, så det er meget svært at spise den uden at indholdet vælter ud over alt. Ingen danskvand i sortimentet.
Virkelig lækre sandwiches
Så lækkert frisk lavet sandwich.
Kalkun, bacon, ost, tomat, salat og creme fraiche med groft brød til 48 kroner. Smager dejligt og fint sted. De har et godt rum omme bag disken. Godt hyggested. Meget fin sted. Kommer gerne igen.
Ved ikke hvor mange gange jeg har været der, men 9/10 så er der fejl i min bestilling
Byens bedste sandwich. Bestiller altid arabisk kylling, den bliver man aldrig træt af. Man kan ringe ind i forvejen med sin bestilling, så den er klar når man kommer.
Rigtige gode sandwich og hjælpsomt personale
De bedste veganske sandwich!! Fik en nr 16 med vegansk kebab & vegansk dressing. De har et stort udvalg af veganske sandwich, de fremgår dog ikke på menukortet.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Café K med offentlig transport


Vendersgade V I P Schmidts Gård (Fredericia) 80 måler
7
Norgesgade V Jyllandsgade (Fredericia) 250 måler
3
7
Norgesgade V Jyllandsgade (Fredericia) 250 måler
3
6a
Norgesgade V Michaelis Kirke (Fredericia) 290 måler
105
204
876
Købmagergade V Danmarksgade 300 måler
7

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Café K.

Fredericia sandwiches

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Danmarksgade 5 placering, hvordan kan jeg gå. Café K adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Café K. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café K med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik