facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bytorv Horsens

Bytorv Horsens
Adresse: Søndergade 14, 8700 Horsens, Danmark
Telefonnummer: 30 68 19 94
By: Horsens
Rute: Søndergade
Gadenummer: 14
Postnummer: 8700


Åbningstider

mandag: 10.00–18.00
tirsdag: 10.00–18.00
onsdag: 10.00–18.00
torsdag: 10.00–18.00
fredag: 10.00–19.00
lørdag: 10.00–16.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Det var en god opleverelse.nnLille, men meget overskueligt. Der er gode tøj butikker og udvalget er som det skal være efter vores smag.nnLyst og åbent center.
Fint center men ikke lige den største dog et besøg vær
Fint lille indkøbscenter, hvor der alle de mest gængse butikker og mulighed for at få handlet det man mangler eller en lille hyggelig shoppingtur.nLigger meget centralt placeret midt i Horsens med gågaden lige uden for døren.nnDer er pænt og rent i centret og der kan hurtigt gå et par timer, hvis man skal nå at se det hele.
Horsens har eftersigende Danmarks bredeste gågade, nøj den var bred! Faktisk er Horsens bare EN stor bred gågade! Det er i denne gågade, vi finder bytorvet, der ikke er helt så bredt som gågaden. Det ville selvfølgelig også være meget at forvente, men det er klart at det trækker ned - så i denne omgang bliver det kun til maximum point...
Hej,det er et stort problem! jeg ser folk løbe over vejen hver dag! det er et meget farligt sted! kan du lave et fodgængerfelt!??
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik