facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Åbyhøj Apotek

"Åbyhøj Apotek er lokaliseret på Haslevej, og råder desuden over filialerne Bruuns Apotek og Hasle Apotek. Apotekets dygtige og kompetente medarbejdere står altid klar med kyndige råd og vejledning ved køb af både recept- og håndkøbsmedicin."
Adresse: Haslevej 17 , 8210 Aarhus
Telefonnummer: 86 15 80 00
By: Aarhus
Rute: Haslevej 17
Postnummer: 8210



relaterede søgninger: Tilst Apotek, Apotek Aarhus, City Vest Apotek, Haslevej 17, 8230 Åbyhøj, Viby Apotek, Hasle Apotek, Apotek Aarhus døgnåbent, Vaccine Apotek Aarhus
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Inkompetente medarbejdere, udstiller, nedgører og ydmygerer patienter..Personalet er flere gange blevet opdaget i at stille både krænkende og ulovlige spørgsmål og henvendelser til kunderne. Hold jer væk, deres mangel på viden om ikke kun medicin og biologi, men også den menneskelige psyke og krop, er skræmmende, hvis ikke direkte farlig..
Jeg blev betjent af en afro-dansk medarbejder d. 28.4.2020 formiddag. Efter indtastning af sygesikringsbevis, blev jeg spurgt, hvad medicinen skulle være imod. Det var et meget uvant spørgsmål, da jeg skulle hente medicinen fra den sidste recept. Derefter fik jeg læst op, hvad der lå på nettet af medicin. Meget ubehageligt i fuld offentlighed. Jeg kendte ikke medicinens navn, da jeg ikke havde fået den før. Jeg endte med at afslå at købe den, og gik til Tilst Apotek, hvor jeg blev spurgt, om det var den sidste recept, der skulle købes fra. Ja tak. God diskret og hurtig ekspedition. Den medarbejder behøver vejledning i god og diskret og hurtig ekspedition.
Ventede ganske kort tid på min vaccination. Selve vaccinationen foregik stille og roligt og meget venligt og professionelt.
Fint apotek, men ekspedient virkede lidt irriteret på mine relevante spørgsmål.
De har aldrig hvad man skal have.
Super god lokal apotek
Dejlig butik hurtig og venlig betjening
hurtig ekspedering og god service.
God service, hurtig betjening.
Super service flotte lokaler
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik