facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Byens Køreskole

"Midtbyens Køreskole tilbyder personlig teoriundervisning, hvor der er mulighed for at sammenligne situationer i den daglige kørsel med den teoretiske del. Undervisningen til kørekortet består af mindst 29 teorilektioner og 24 kørelektioner, af 45 min.Vi er tre kørelærere - Elsebeth Munch, Mette Munch Holm og Trine Munch Holm - så det vil give dig en god fleksibilitet i dit undervisningsforløb, dog har du samme kørelærer i alle køretimerne.Manøvrebane og glatbane foregår på Køreteknisk Anlæg i Horsens."
Adresse: Nørremarksvej 60 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 40 68 60 75
By: Horsens
Rute: Nørremarksvej 60
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Bedste Køreskole Horsens, Kørekort pris Horsens, Midtbyens Køreskole Nibe, Horsens køreskole, Din køreskole Horsens, Motorcykel kørekort Horsens, Centrum Køreskole, Brydes Køreskole
Nærliggende lignende virksomheder
Lasse's Køreskole Lasse's Køreskole 8 km Helt igennem fantastisk køreskole! God energi imellem kørerlærer og jeg! Meget tålmod...
Olgas Køreskole Olgas Køreskole 9 km Super god teori og kørselsundervisning. Min kørelærer var fantastisk til deres job. T...
Horsens Køretekniske Anlæg Horsens Køretekniske Anlæg 9 km Kun fire stjerner, fordi bilerne var for gode. De kunne ikke skride ud med forhjulene
Jørgens Køreskole Jørgens Køreskole 12 km Oversat af Google: Denne engelske køreskole i Horsens er meget dårlig. Læreren har ik...
Anmeldelser
Virkelig god køreskole! Kørelærerne både i teori og praksis var super flinke og professionelle. Der blev vist hensyn og forståelse for eventuelle fejl og svagheder i kørslen, og disse blev rettet op uden man følte sig presset eller set ned på. Vil 100% anbefale til andre der skal tage kørekort!
Jeg kan varmt anbefale Midtbyens Køreskole. De gjorde både teori og praksis nem at forstå. Jeg kørte med Mette, som var med til at give mig en god oplevelse. Man føler sig ikke dum, hvis man laver fejl, og hun sikrede altid at man havde det sjovt/godt med at køre. Jeg bestod begge prøver på 1. forsøg, og følte mig slet ikke presset. De er gode til at tage hensyn til ens uddannelse.
Er så glad for at jeg valgte at skulle tage mit kørekort ved midtbyenskøreskole. De er allesammen så sød og gode til at gøre det en god oplevelse for alle. Hvis man lige kommer til at gøre noget forkert er de gode til at overdrive med en historie for at gøre det sjovt og for at bedre at kunne forstå. Kan virkelig anbefale Midtbyenskøreskole!!
Det er en super køreskole. Kan bestemt anbefale midtbyens køreskole. Mega lækkert forløb, bestod begge prøver første gang. De alle er rigtig søde og flinke både til teori og til køretimerne. Klar anbefaling herfra :
Virkelig god køreskole! De er gode til at skaffe prøver, og er virkelig dygtige til at forklare alt det man skal vide inden. Et rigtig godt forløb, kæmpe anbefaling!
Dygtige og søde! Du får god teori og bliver godt klædt på til at komme til teori og køreprøve. Kæmpe anbefaling.
Jeg kan bestemt anbefale Midtbyens Køreskole. Super hurtigt forløb. Bestod begge prøver i første forsøg. Kørte med Mette, som jeg var super glad for og som var en mega flink kørelærer. 5 stjerner.
Mega god køreskole kunne ikke være mere glad for at have valgt den! Super professionelle Kørelære både i teorien og i kørslen, har super tålmodighed med eleverne og forråelse ! Også er de bare SUPER søde allesammen !!!
Jeg kan bestemt anbefale Midtbyens Køreskole. Har ikke fortrudt mit valg af køreskole på noget tidspunkt. Super hurtigt forløb. Bestod begge prøver i første forsøg. Kørte med Elsebeth, som jeg var super glad for, men alle 3 kørelærere er super søde. 5 stjerner.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik