facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Burger Garage

Burger Garage
Adresse: Antoniestræde 2 , 4600 Køge
Telefonnummer: 70 21 22 14
By: Køge
Rute: Antoniestræde 2
Postnummer: 4600


Nærliggende lignende virksomheder
Stacy's Diner Stacy's Diner 2 km Stacy's Diner er en mega fed oplevelse. Hvis man elsker den amerikanske 60-70'ere sti...
Anmeldelser
Virkelig lækkert spisested med højt til loftet og cool indretning. Jeg fik deres tre små burgere som smagte fantastisk og jeg var mere end mæt uden at have bestilt tilbehør. Kærsten fik også rigeligt i sin lækre burger. Burgerne kom hurtigt selvom der var tryk på da vi ankom. Helt sikkert et nyt lækkert spisested i det nye Køge.
Personale virker som om de ikke gider været på job. Vi var fire tøser der skulle ha noget og spise. To fik okay mad, en bestilte gedeostsalat og spurgte om de kunne undlade rødbederne og det kunne de men nej salaten kom med rødbeder, veninden siger at hun havde bestilt uden rødbeder hvortil der bliver svaret, retten er med rødbeder. Min cæsarsalat var så våd af vandet fra salaten som ikke havde dryppet nok af, så brødternerne var bløde.
Været her et par gange og alle gange fået glimrende burgere. Deres pommes frites er rigtig gode og deres dip et lidt andet udvalg end sædvanligt. Betjeningen har været lidt kaotisk ved start åbning og jul, da kun en tjener arbejdede - selvom han gjorde et godt arbejde og arbejdede hårdt for at have kontrol over det hele, hvilket han skal have ros for. Prisen kan synes lidt høj for burgerne og evt. fritter, men det er en god burger jeg gerne vil anbefale. "The Three Musketeers" kan anbefales til den der vil prøve lidt flere slags ad gangen. Overordnet et godt sted at besøge.
Så er det altså heller ikke bedre!! Ikke nogen dårlig burger, bortset fra bollen som nok skulle have været varmet lidt mere. Korte kedelige pomfritter. Spiralkartoffel kan ikke anbefales. Egentligt et ok sted, men nok mere hipt end godt. Lidt skuffet over menukortet, havde som minimum regnet med at de havde en "Aussie with the lot". Bedre end McD, men samtlige cafeer i Køge kan servere burgere der er mindst ligeså gode og med bedre tilbehør.
Rigtig god burger til en ganske fornuftig pris. Dejligt man ikke SKAL købe fries hvis man nu ikke lige orker at spise det. Kommer helt sikkert igen og prøver en anden burger.
Gennemsnitlig kvalitet af burgere, gode fritter. Men det hele ødelægges af mangelfuld udluftning. Alt vores tøj lugtede af stege-os efterfølgende.
Suverænt sted, super betjening og burgere!! og man kan sidde inde i to etager, samt ude på fed terrasse med fuld sol og god udsigt, både til gamle Køge og havnen.
Rimelige priser og gode varme fritter. Desværre var burgeren kold og uden særlig meget smag.
Lækker burger, kanon bøf, bollen dog lidt kedelig. De bedste kartoffelbåde jeg har fået.
Kyllingeburgeren var god men den med bøf var dårligt stegt nærmest rådyr kød
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Burger Garage med offentlig transport


Køge Torv (Vestergade) 20 måler
103
Køge Torv (Vestergade) 30 måler
103
Fændediget (Bag Haverne) 230 måler
102A
241
Blegdammen (Søndre Allé) 250 måler
102A
Fændediget (Bag Haverne) 260 måler
102A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik