facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bryghuset Møn Cafe & Restaurant

"Vores Café & Restaurant er beliggende på Møn i den gamle handelsby Stege tæt på den skønne natur."
Adresse: Søndersti 3 , 4780 Stege
Telefonnummer: 55 81 20 00
By: Stege
Rute: Søndersti 3
Postnummer: 4780



relaterede søgninger: Møn bryghus Alkoholfri, Restaurant Møn, Restaurant Møns Klint, Spisesteder Stege Havn, Møn Bryghus forhandler, Bryghuset Møn rugbrød, Hotel Møn, Bryghuset Møn gaveæske
Anmeldelser
Egentlig en OK burger, men desværre smager det det hele som om fritter, fiskefileter, kartoffelrøsti og fritterede løgringe alle laves i samme friture! Så vi kunne med lukkede øjne, simpelthen ikke smage forskel på, hvad vi fik i munden. Stedet er hyggeligt, og betjeningen sød - omend vi ikke fik helt de øl vi bestilte, selvom de stod rigtigt nok på regningen.
Hyggeligt sted. Smørrebrød var flot og lækkert. Priserne er til den gode side med 75-85 kr. pr. Stykke, men det er pengene værd. Super hyggeligt og imponeret over at de havde alkoholfri øl endda 2 forskellige at vælge imellem og så fra eget bryghus. Ikke hverken første eller sidste gang vi besøger stedet.
Vi valgte smørrebrød og IPA. Begge dele var velsmagende og helt perfekt. Vi kommer tilbage.Mad: 5/5
Super lækker mad. Ventetiden var lige i overkanten, men smagene i maden var skønne. Deres udvalg af light drikkevarer er meget ringe.
De laver rigtig lækker mad, og er super høflige, generelt god service. Dog vil jeg sige at i forhold til at vi nærmest var de eneste i restauranten, manglede der noget opmærksomhed fra ham tjeneren/bestyrer som havde overblikket. Vi sad et godt stykke tid et par gange og “kiggede”.Anbefalede retterBurger Mit Pommes
Rigtig god burger - dejlig hjemmesylt i. Flink og hurtig betjening. Dejligt med øllet på hane. Lidt ærgerligt at restaurant + ølsmagning ikke er sammen med produktionen, det havde været sjovt at se. Vi gik først til Priorsvej, men her er ikke andet end produktion og kontor.
Fantastisk mad. Bare bestil du går ikke sulten der fra. Du kommer måske til at spise for hurtigt, fordi det smager så gået.
God stemning, lækker mad og øl. Desuden er betjeningen helt i top. Stedet ligger i en gammel baggård, og her er virkelig hyggeligt.
Vi blev mødt af imødekommende og hjælpsomme tjenere og vi følte os straks velkomne. Maden var flot anrettet og smagte virkelig godt. Vi havde en super hyggelig aften og kan varmt anbefale at man kigger forbi, hvis man opholder sig på disse kanter. Det skal ydermere bemærkes at køkkenet har fuldt styr på alkegener.
Rigtigt hyggeligt sted, hvor service, mad og drikke er i top.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik