facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bryggen

Bryggen
Adresse: Søndertorv 2 , 7100 Vejle
Telefonnummer: 70 10 55 60
By: Vejle
Rute: Søndertorv 2
Postnummer: 7100


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-16:00


relaterede søgninger: Bryggen Vejle butikker, Bryggen Vejle kontakt, Hvem ejer Bryggen Vejle, Parkering Bryggen Vejle, Fastelavn Bryggen Vejle, Bryggen ÅBNINGSTIDER Vejle, Hvornår lukker Bryggen i Vejle, Gågaden Vejle åbningstider
Anmeldelser
En hyggelig familietur i centeret kan varmt anbefales. Det starter med en stor parkeringsplads hvor man kan holde gratis mens man handler her, dog er der tidsbegrænsning på, så man har ikke evig tid. Der findes butikker til lidt af enhver smag, så det burde være mulig at finde det du søger her i denne shopping center. Bryggen Vejle shopping center er et virkelig flot center, prøv at engang at betragte det udefra og bemærk bygnings tag og konstruktion. Besøger du centeret på en solskinsdag så er kontrasterne i billedet fantastisk. Inde er der også en del at bemærke. Nuvel hvis man fare igennem på en travl dag, så bemærker man det nok ikke, men stopper du op og kikker, så er der faktisk meget at se alene i bygningen. Stedet bliver godt vedligeholdt på et billede ses rullefortove service. Jeg vil anbefale dig en tur ind her, når du kommer til Vejle for at handle eller blot for at se på særpræget bygninger.
Hmm jeg var her sidst da Bryggen åbnede, hvilket efterhånden er en del år siden, og så var jeg her nu. Og der er ikke rigtig noget har ændret sig, dog måske lige verdens mindste IKEA. Jeg ville hellere have haft en boghandel, men nej sådan en var der ikke plads til.
Tørt, klimaanlæg, gratis parkering og butikker - What's not to like? Her er der også mindre chance for at blive myrdet end så mange andre steder.
Mange tomme butikker. Kun en restaurant/spisested. Men søde folk i de butikker der stadig er der. Super at man kan parkere gratis i to timer.
Her er Kvickly og mange andre forretninger bl. Matas, Inspiration, Synoptik og et Spisested. Tagparkering man kan gå tørskoet til alle butikkerne og der er Toilet også handicapvenligt..
Tingene fungerer okay.. Det er bare ærgerligt at så mange butikker lukker pga. for høj husleje..
Efterhånden mere et spøgelsescenter end en egentlig god oplevelse. Synd det er kommet så vidt, tankerne var gode i sin tid
Fint og rent center med en masse spændende butikker
Jeg synes at skal være flere opladninger til El biler
Et dejligt sted at komme hvor man både kan shoppe, lege, spise og hygge sig med familie og venner
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bryggen med offentlig transport


Vejle Busterminal 230 måler
172
353
620
622
626
633
N150
Enghavecentret (Vejle) 230 måler
6
Enghavecentret (Vejle) 250 måler
6
Vejle Trafikcenter 260 måler
1
11
2
9A
Vejle Trafikcenter 260 måler
12
16
5
6
8

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bryggen.

Vejle buti̇kscentre

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Søndertorv 2 placering, hvordan kan jeg gå. Bryggen adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bryggen. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bryggen med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik