facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bryggen

Bryggen
Afslappet shoppingcenter med 60 butikker og tjenesteydelser, herunder danske og internationale mærker.
Adresse: Søndertorv 2, 7100 Vejle, Danmark
Telefonnummer: 70 10 55 60
By: Vejle
Rute: Søndertorv
Gadenummer: 2
Postnummer: 7100


Åbningstider

mandag: 10.00–19.00
tirsdag: 10.00–19.00
onsdag: 10.00–19.00
torsdag: 10.00–19.00
fredag: 10.00–19.00
lørdag: 10.00–16.00
søndag: 10.00–16.00

Anmeldelser
Maskinen på parkeringspladsen tog ikke imod nogen af ​​de 4 kort ved betaling for min parkering, og tog heller ikke imod mønter eller læste 2 kroner for en, og smed derefter mønterne ud. Jeg blev tvunget til at installere q-park-applikationen kun for at finde ud af, at jeg havde brug for en helt anden applikation til at betale. Hvor jeg blev tvunget til at betale 35% af prisen på min parkering.
Bryggen havde/har potentialet.. men tror de fleste i Vejle har det ret “meh” over indkøbscenteret som desværre aldrig rigtig er slået an. Specielt med de høje høje huslejer, gør at det kun er de største/rigeste kæder, der har råd til at være der. Hvilket også kan have sin fordel, men det har alligevel resulteret i stadig tomme lejemål. Det at en mini mini IKEA er flyttet ind, er dog fedt! Den må gerne blive større dog - og Bryggen må gerne gentænkes. Måske med mere udendørs muligheder? A la udendørs siddepladser til de nedre restauranter og lave nogle terrasser på de øvre etager.
Bryggen er et meget fint og velholdt indkøbscenter i flere etager. Der er masser af spændende butikker, både tøj, legetøj, Imerco, sportsbutikker, en mini Ikea, Kvickly og meget mere. Også flere spisesteder med lækre retternKvickly har flaskeautomat ved indgangen.nBåde rulletrapper og elevator.nParkeringspladser i selve bygningen med indkørsel fra vejen mod Billund.nPas på, gulvet kan være særdeles glat i vådt føre.nPæne toiletter og et legerum.
Det er en rigtig god sted hvor man kan købe mange forskellige ting og sager men Koldings storcenter er beder
Stor flot men ikke nem at finde ud afnMen syg go p plads og hurtigt ind og samme ud fedt sted
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik