facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
"Afdelingen i Bredgade holder kun åbent i forbindelse med de traditionelle auktioner og særlige arrangementer. Følg med på vores hjemmeside."
Adresse: Bredgade 33 , 1260 København
Telefonnummer: 88 18 11 11
By: København
Rute: Bredgade 33
Postnummer: 1260


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00


relaterede søgninger: Jesper Bruun Rasmussen sygdom, Bruun Rasmussen Netauktion, Bruun Rasmussen eftersyn, Bruun Rasmussen kategorier, Bruun Rasmussen vurdering, Lauritz, bruun-rasmussen.dk login, Bruun Rasmussen auktioner
Anmeldelser
PAS PÅ! Amatørvirksomhed. En Rikke Palmø vurderer angiveligt hvorvidt korund corundum var. Safir og rubin, er naturlig eller syntetisk ved at benytte en UV-lampe. En fuldkommen ubrugelig “diy-metode”, som på ingen måde er retvisende fordi både naturlig og syntetisk korund aktiveres af UV-lys. Pinligt amatøragtig måde at forsøge at vurdere den slags.. således må man vurdere at man formentligt ikke kan regne med en eventuel beskrivelse på auktionerne af, hvorvidt ædelstene er naturlige eller syntetiske!
Vurdering indsendes via egen profil på deres hjemmeside. Vurdering kan ikke slettes. De oplyser ikke, hvem der har vurderet.
Vildledende beskrivelse og fotogengivelse af kunstværk: Auktionsemnet var på hjemmesiden ikke afbilledet med de alvorlige krakeleringer og fejl, som jeg ved eftersyn fandt. Tekstmæssigt var det omtalt, men ikke i den kritiske tilstand, som jeg fandt billedet i. Den type skader skal altid billeddokumenteres på hjemmesiden. Så havde jeg nemlig kunnet spare halvanden times kørsel til eftersyn. Uprofessionelt og på kanten af vildledende.
Altid er besøg værd. Kunst i verdensklasse og øjenhøjde. Mange fristelser! :-
God betjening. Gode priser. Meget vidende personale.
Det er utroligt så gode de er til at møblere rummene så der er så smukt. Møbler, tæpper, malerier - alt passer sammen. Dejlige ting.
Fantastisk sted. SUPER behandling og vejledning.
sjovt og spændende
Mange spændende ting og en sublim kundeservice
5 store Bamser Alt er nuværende muligt q
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S med offentlig transport


Odd Fellow Palæet (Dronningens Tværgade) 80 måler
23
26
Dronningens Tværgade (Store Kongensgade) 140 måler
23
26
Store Kongensgade (Dronningens Tværgade) 210 måler
23
Marmorkirken St. (Metro) 300 måler
M3
M4
Borgergade (Sølvgade) 320 måler
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S.

København auktionshuse

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Bredgade 33 placering, hvordan kan jeg gå. Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik