facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BRUS

BRUS
Adresse: Guldbergsgade 29 F , 2200 København
Telefonnummer: 75 22 22 00
By: København
Rute: Guldbergsgade 29 F
Postnummer: 2200


Åbningstider

Mandag: 15:00-00:00
Tirsdag: 15:00-00:00
Onsdag: 15:00-00:00
Torsdag: 15:00-00:00
Fredag: 12:00-03:00
Lørdag: 11:00-03:00
Søndag: 11:00-00:00


relaterede søgninger: BRUS menu, Tapperiet BRUS, BRUS restaurant, Brus instagram, guldbergsgade 29f, 2200 københavn n, BRUS priser, BRUS Nørrebro menu, BRUS shop
Nærliggende lignende virksomheder
Gypsy Inc. Gypsy Inc. 2 km
Anmeldelser
Inviterede venner på middag hos BRUS som julegave - dårlig idé. Julemenuen var uvarslet skrumpet til en barmenu, som aldrig havde været i nærheden af den Michelin-kok, stedet praler af: blomkålsburgerne bestod af store stykker halvråt blomkål i lettere tørre boller og kostede det samme som okseburgerne; "vintersalaten" var hele blade rå grønkål med udkogt græskar og en sjasket, smagløs dressing; de berømte fermenterede fritter var knastørre. Personalet så ud til at have mistet livslysten. De to stjerner er for øludvalget, der som altid var førsteklasses, men vi spiser der ikke igen.
Dejligt sted med masser af gode forskellige øl. Det kan dog være svært at finde en plads, da der ofte er fyldt med mennesker. Prisen er også i den skarpe ende, så det er med at byde de øl man køber. Maden er ok og fungerer fint til øllet. Det er dog ikke maden jeg ville komme for igen. Fin service og god mulighed for at smage øllen inden køb.
BRUS er et must-visit rejsemål, når du besøger København for deres lækre øl og mad. Her er et par ting at bestille og nogle oplysninger om atmosfæren, service og hvornår du skal besøge: Øl: BRUS er kendt for deres udvalg af øl, der er brygget på stedet. De har et bredt udvalg af stilarter og smagsvarianter at vælge imellem, herunder IPA'er, stouts og pilsnere. De har også et roterende udvalg af øl på hanerne, så der er altid noget nyt at prøve. Mad: BRUS serverer også en række lækre madmuligheder, der passer til øllet. Menuen indeholder en række små retter og snacks, såsom syltede grøntsager, charcuteri og oste, samt større retter som burgere, sandwich og mere. Atmosfære: BRUS har en afslappet og livlig atmosfære, der gør det til et fantastisk sted at nyde en øl og hænge ud med vennerne. Baren har en hyggelig og rustik indretning, med et stort udvalg af brætspil og et åbent køkken, hvor du kan se din mad blive tilberedt. Service: Personalet hos BRUS er venligt og opmærksomt og sørger for, at du har alt, hvad du har brug for for at nyde dit måltid. De har god viden om både øl og mad og kan hjælpe dig med at vælge det perfekte til dit smagsløg. Bedste tidspunkt at besøge: Det bedste tidspunkt at besøge BRUS er om aftenen, når baren er travlest og mest livlig. Det er også et perfekt sted til en afslappet middag eller endda en snack. BRUS er et must-visit rejsemål, når du besøger København for deres lækre øl og mad. De har et bredt udvalg af øl og en roterende udvalg af øl på hanerne samt en lækker madmenu, der passer til øllet. Atmosfæren er afslappet og livlig, servicepersonalet er venligt og opmærksomt, og det bedste tidspunkt at besøge er om aftenen, når baren er travlest og mest livlig. Det er det perfekte sted at nyde en øl og noget lækker mad i en hyggelig og rustik indretning.
Hyggeligt sted der ligger i et skønt hjørne af København. Lidt dårlig akustik og burgerne er efter min mening lidt for "tunge" men absolut et besøg værd!Mad: 3/5
Gode øl, men ikke det hyggeligste sted. Konceptet med at købe dåseøl er meget sjovt
Fint sted - stort udvalg af øl og fint touch med flæskesvær med salt og eddike. Kakaoen er lille men dejlig kraft! Desværre lidt for meget eddike på flæskesværene og lidt for meget pepper i Bloody Maryen.
Stort og spændende udvalg fra To Øl. En smule dyrt i forhold til andre ølbarer i nærheden.
Super lækkert sted, flot og lækker interior og stil, og vanvittig gode øl, prøvede også deres fritter og de var også udemærket Kommer helt sikkert igen. Stedet er lidt dyrt, men det er også god kvalitet
Fine øl. Fantastiske chicken wings. Kedelige ribs, og OK salat + courgette. I den dyre ende overordnet set ift. kvaliteten.
På en "ganske" almindelig onsdag var der pænt fyldt op i "restauranten" hvis man kan kalde en "lagerhal" for det. Fik først anvist en bord - som viste sig at være reserveret, men heldigvis var de plads på bænkene. Vi bestilte to veggieburger+fries+øl :500 kr - det er lige i overkanten. Man kan ikke betale med ganske almindelig dankort, hvilket undrer mig meget. Efter lidt ventetid kom maden - veggieburger med bacon : NO GO. Blev byttet - hurtigt. Ikke et ord til undskyldning. Det går vist lidt for stærkt i hos "Brus" Øllet var godt.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til BRUS med offentlig transport


Kapelvej (Nørrebrogade) 180 måler
5C
Kapelvej (Nørrebrogade) 210 måler
5C
Sjællandsgade (Nørrebrogade) 250 måler
5C
Sjællandsgade (Nørrebrogade) 270 måler
5C
Elmegade (Nørrebrogade) 350 måler
1A
350S
5C

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik