facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Brooker Healing

Brooker Healing
"Healing, yoga og Meditation for både børn og voksne.Brooker Healing arbejder med spirituel og personlig udvikling gennem healing, yoga og meditation.Healing, yoga og meditation er forskellige måder at skabe kontakt til dig selv på og derigennem finde redskaber eller opnå forståelse, accept eller forandring. Det er en måde at anskue og reagere i livet på. En måde at styrke forbindelsen til din inderste væren - at gøre det ubevidste bevidst. At se tingene fra en anden vinkel, at skabe ro og overskud, at vise omsorg og medfølelse overfor dig selv, for på den måde at kunne give slip, skabe handling eller bare være med det der er.Frihed til at være...​DER KAN FOREKOMME BÅDE UNDERVISNING OG BEHANDLING UD OVER DE OPLYSTE ÅBNINGSTIDER."

"Spirituel og personlig udvikling gennem håndlæsning, healing, yoga og Meditation.Brooker Healing tilbyder undervisning, fordybelse og behandling i forløb, events, workshops, kurser, retreats og enkeltsessioner.Brooker Healing har også en lille butiksdel. Her sælges tarot- orakel og englekort, røgelse, krystaller, lotusstager, små statuer og andet indenfor den spirituelle verden.Velkommen indenfor i dette lille alternative spirituelle univers, i hjertet af Næstved​BEMÆRK: Åbningstiderne er svingende og efter aftale. Der kan forekomme både undervisning og behandling i og udover de oplyste åbningstider."
Adresse: Mejerivej 15c , 4700 Næstved
Telefonnummer: 26 18 69 37
By: Næstved
Rute: Mejerivej 15c
Postnummer: 4700



relaterede søgninger: Håndlæser Næstved, Reiki healing Næstved
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik