facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Broen Shopping

Broen Shopping
"Vestjyllands største shoppingcenter - I hjertet af Esbjerg.På BROEN Shopping finder du 60 butikker og spisesteder, der alle står klar til at byde jer indenfor i vores flotte, inspirerende univers. Kom og nyd den gode stemning, få noget lækkert mad og shop spændende nyheder indenfor alle kategorier."
Adresse: Exnersgade 20 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 53 85 07 50
By: Esbjerg
Rute: Exnersgade 20
Postnummer: 6700


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterede søgninger: BROEN Shopping åbningstider, BROEN Esbjerg, BROEN Esbjerg butikker, BROEN Esbjerg butikker åbningstider, Matas i Broen Esbjerg, SAMS broen Esbjerg, Bog og idé BROEN Esbjerg, Esbjerg Storcenter
Anmeldelser
Flot dekoreret, central beliggenhed ved stationen og har et OK udvalg af butikker og spisesteder.
De har et spisested som er god og en god biograf. Men alt i det her center er ikke værd at køre efter. Man parkerer langt fra alting. Og p vagterne er de mest emsige. Det har vi oplevet flere gange, og betalt uretmæssigt for også et par gange nu. Centrets opbygning gør også, at du ikke kommer naturligt rundt, og skal du handle i Kvickly, skal du enten gå en meget lang vej for at finde en rulletrappe, eller tage den lille elevator, som du formentlig står i kø til. Det er ikke indbydende, og man får mest af alt følelsen af bare at gå og gå og gå .. uden egentlig at komme rundt. Der kan centret jo ikke gør meget ved nu hvor, at det er bygget. At jeg personligt meget sjældent finder nogle gode tilbud, gør jo heller ikke indkøbsoplevelsen bedre. Det er ikke et oplagt sted, og man kan ikke kombinere en biograftur med et restaurantbesøg uden, at risikere en bøde. Er du gangbesværet, er steder heller ikke ideelt, da din før skrevet, at der er meget langt at gå fra bil til centret.. intet ligger nærved.. Danmarks mest upraktiske indkøbscenter er mit indtryk.
Et fint center, men,,,, deres meget emsige P-vagter gør det til dårlig oplevelse..det er kun kunder til broen der vil bruge p pladsen på taget. Og så får mand lige hilsen på 830 kr som tak for besøget…det er dårlig kundepleje!!!
MEGET kompliceret at finde Parkeringshus. IKKE fornuftig vejanvisning. Centret er en underlig labyrint, hvor man skal gå ned for at komme op og omvendt. Har været der 3 gange og bryder mig for første gang IKKE om, et indendørs center. Esbjerg er kendt af turister som Danmarks absolut kedeligste by. Hvilket er en god beskrivelse.
Et hyggeligt sted at shoppe. Dog ærgeligt at p vagterne er ret så produktive. De stikker dig gerne en bøde uanset om den er berettiget. Der er 4 timers parkering, men anbefaler at finde et andet sted at parkerer pga vagterne. Evt nede ved føtex
En stor flot bygning, mange butikker. Kommer der personligt sjældent, men kan man lide at OSE, så er det bare afsted.
Udemærket center, dog synes jeg at det er indrettet på den måde at du skal hele centret igennem for at komme ud det rette sted, både op og ned. Derudover, intet specielt over stedet.
Sidste stjerne vil komme på hvis man ikke er ved at dø over de skrappe p-vagter.
Fandt det jeg søgte så dejligt og en masse andre positive oplevelser kommer gerne igen
Man skal vade hele Broen rundt for at finde toiletter på første sal elendigt
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Broen Shopping med offentlig transport


Exnersgade (Esbjerg) 50 måler
3B
4B
Exnersgade (Esbjerg) 70 måler
3B
4B
Skolegade V Englandsgade (Esbjerg) 190 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Jernbanegade V Havnegade (Esbjerg) 200 måler
11
12
13
16
3B
4B
Esbjerg St. 200 måler
032
IC
RA
RE
RØD
Togbus

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Broen Shopping.

Esbjerg butikscentre

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Exnersgade 20 placering, hvordan kan jeg gå. Broen Shopping adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Broen Shopping. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Broen Shopping med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik