facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Brdr. Price

Brdr. Price
"Brdr. Price Herning er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin."
Adresse: Torvet 3 , 7400 Herning
Telefonnummer: 38 42 22 20
By: Herning
Rute: Torvet 3
Postnummer: 7400



relaterede søgninger: Brdr Price Herning menu, Brdr Price Aalborg menu, Brdr Price menukort, Brdr Price - opskrifter, Brdr Price Lyngby menu, Brødrene Price Lyngby lukket, Brdr Price Rosenborggade menu, Tapas Restaurant Herning
Anmeldelser
Vi har været der et par gange og fået voldsomt god mad! Kæmpe fan af deres mad, hvor der ikke bliver sparet på hverken smør eller salt!
Prisen tilsvarer hverken kvalitet eller mængde. Når man bestiller bord skriver de at de afsætter 75 min. til spisning - vi skulle til koncert kl. 20, så bestilte bord til kl. 18. Kl. 19.30 måtte vi bede om at få ret nr. 2 serveret ASAP da vi skulle videre. Her manglede halvdelen af retten! Da regningen kom var vi blevet bonnet for 2*ekstra pomfritter, som vi ikke havde bestilt eller fået. Fik dog fjernet det fra regningen uden problemer. Kommer der ikke igen.
Vil starte med at sige at det meste af maden faktisk var ret godt. Men selve oplevelsen af Brdr price var bare enormt ringe. Vi starter med at bestille to colaer, én med citron, en flaske vand, carpaccio og tæpper da vi havde fået et bord uden for og der var lidt frisk. Vi venter rigtig længe på at der kommer noget og det første der kommer er carpaccio'en. Da vi er 2/3 igennem forretten kommer der to colaer. Ingen vand, ingen citron og ingen tæpper. Her skifter vi tjener da det begynder at gå galt. Han får hentet tæpperne, citron og en ny cola samt rydder af bordet. Herefter venter vi MEGET længe og jeg tager fat i den nye tjener for at finde ud af om hovedretten er på vej. Den var ikke blevet sat igang. Efter 20 min kommer maden. Min tartar var faktisk rigtig god. Min kærestes ravioli bliver serveret nærmest iskold og den skulle selvfølgelig have været varm. Først nu kommer det vand vi havde bestilt som det første. Da vi er færdige med at spise, sker der ikke noget. Det er som om vi ikke har nogen tjener mere og ender med at gå op i baren for at betale. Jeg var meget skuffet over servicen i aften og håber ikke andre kommer til at opleve noget lignende.
Kan lige snige sig op på fire stjerner men prisen er for høj for det man får servicen lever ikke op til det høje niveau man tager og man kan ikke nå op på fem stjerner når man serverer mad på en kold tallerkener
Løndumpere som vil skære 30% af ufaglærte tjeneres løn, på trods af stedet indtjening og rygte. Føj for den lede rødbede!
Kan ikke støtte restauranter, der kæmper for at sætte lønnen ned for de i forvejen dårligst lønnede
Tak for en fantastisk aften med god mad og rigtig god severing, fed back og atmosfære. Ikke vores sidste besøg her...
Når det skal være SÅ fint, at personalet ikke kan følge med, så falder hele konceptet til jorden. Når der så ligger et lokalt bryggeri i kælderen, som man bevist ikke har valgt at benytte, så virker det sq dumt, man ville sagtens kunne lave et Sammenarbejde og holde på gæsterne, ved at lave god og bedre mad. Sider tilbage med en smag at restauranten sælger sig på navnet på de to kendte brødre, og deres tv serier, men det er desværre ikke noget der afspejle maden i virkelighedens verden.
Første gang jeg besøgte Brøderne Price’s restaurant i Herning, men bestemt ikke sidste. Dejlig stemning, dygtige og smilene tjener, men vigtigst af alt, så var maden helt i top, friskt og lækkert. Jeg havde lyst til at vælge stort set alle retter på kortet, hvilket jeg ser som et kæmpe plus. Stedet er ikke et billigste men bestemt alle pengene hver.
Ikke specielt god betjening. Brødet var tørt. For lidt grønt til hovedretten. 55 kr. for en lille kurv pommes fritte er nærmest bedrageri - og de var ikke gode.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Brdr. Price med offentlig transport


Torvet (Herning Kom) 130 måler
1
3
8
Torvet (Herning Kom) 160 måler
1
3
8
Nygade (Herning Kom) 240 måler
1
3
8
Kousgaards Plads (Herning Kom) 250 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Kousgaards Plads (Herning Kom) 260 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Brdr. Price.

Herning fransk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Torvet 3 placering, hvordan kan jeg gå. Brdr. Price adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Brdr. Price. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brdr. Price med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik