facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Brasserie Belli

Brasserie Belli
"Brasserie Belli er en hyggelig cafe/restaurant der har ligget i Århus midtby siden 1994, beliggende på gåafstand til Musikhuset, Aarhus teater, teater Svalegangen, Aros museum samt den Gamle By. Brasseriet er startet og drevet af familien Belli, som har rødder tilbage i det gamle cirkus. Vi laver ærlig mad af gode kvalitetsråvarer også fra lokale leverandører: æbler fra mormor Bittens gamle æbletrær og produkter fra brødrene Belli’s urtehave. Der er mange minder knyttet til mad. Lugt og smag kan uventet kaste os tilbage i tiden. ‘God gammeldags’ er det vi kalder det. Vi ønsker at hver person der besøger Brasserie Belli forlader stedet på glade maver og med en lille del af Belli med sig i hjertet.Hilsen Trine Belli."
Adresse: Frederiksgade 54 , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 86 12 07 60
By: Aarhus
Rute: Frederiksgade 54
Postnummer: 8000


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00


relaterede søgninger: Brasserie Belli menu, Madklubben Aarhus, Cafe Faust Aarhus MENU, Restaurant Carlton Aarhus anmeldelse, Restaurant one Aarhus, Restaurant Frederiksbjerg Aarhus, Frokost Aarhus, Cafe Aarhus åbningstider
Anmeldelser
I’ve traveled a lot in our world and I tried a lot of restaurants in South-East Asia, Africa, the Americas both south and north, Middle East and Europe, this is one of the best restaurants I’ve been to, the food was top-notch and the ambience of the place is warm friendly and welcoming, the owners welcome you and give you a very personal experience, it is not a sit order pay type of restaurant - I highly recommend the break plate, freshly baked, mussels and the lemon tart - thank you very much
Jeg har kun rosende ting at sige om Belli. Ligeså snart man træder ind af døren, bliver man mødt af et par kraftige og røde gardiner, som afslører Belli's flotte restaurant. Indretningen med de mørke farver, musikken, og de mange billeder i cirkustema, giver en dejlig ro og varme i kroppen. Og hertil skal det siges at musikken er i allerbedste brasserie-stil. Dejligt diskret, uden at være for lavt. Det er svært at beskrive, men der er noget magisk over, at træde ind på Brasserie Belli. Servicen har hver gang været tjekket, og meget venlig. Og maden smager helt fantastisk. Den er hjemlig, men samtidigt præsenteret og lavet på en måde, så man kan sanse og smage, at den er tilberedt af professionelle kokke. Et stort plus er deres desserter. Efter min erfaring, er desserterne aldrig for søde eller tunge, så man kan med god vilje bestille flere retters menu, og slutte af med dessert, uden at få ondt i maven. Jeg kan varmt anbefale Brasserie Belli.
Fantastisk! Rigtig hyggelige omgivelser både indendørs og udendørs. Rigtig god og velsmagende mad og drikke. Vi fik brunch tallerken med 6 forskellige små retter- og selvom de var små, blev man rigeligt mæt. Et glas prosecco kan varmt anbefales dertil. Betjeningen var helt i top. Det eneste jeg kunne tænke mig anderledes, er mindre kaffekopper, når I nu tilbyder refill. Den frisklavede kaffe er fantastisk, men den når at blive kold. Jeg vil hellere have 2 mindre kopper rigtig varm kaffe. Men jeg kommer helt sikkert igen og skal prøve jeres Stjerneskud og de andre spændende retter.
Udsøgt mad i hyggelige, historierige omgivelser. Vi var især imponeret over svampesuppen! Hold da op! Vegetarretter: Læker svampesuppe!
Brasserie Belli finder man centralt i Århus og det er helt klart et besøg værd. Jeg var blevet anbefalet stedet af gode venner, og deres anbefaling var god nok. Jeg havde bestilt snacks og fire retter gennem appen Early bird og slap med 300 kroner pr næse. Maden var lækker og flot anrettet. Kalvekødet til hovedretten var ikke det mest møre jeg har fået, og det er den eneste finger jeg kan sætte på oplevelsen. Det hele var gennemført og der var kræset for tallerkenen. Personale var dygtig og kyndige. Jeg spiser til enhver tid gerne her igen.
Dejlig mad og top betjening.Mad: 5/5
Det var en dejlig kulinarisk & sanseoplevelse hyggelig omgivelser utrolig venlig personale ‍ vi gør det gerne igen
Afgjort et af de fineste oplevelser vi har haft i Århus, vi glæder os til at komme tilbage. Tartaren kan absolut anbefales. Særlige madbehov: De er gode til at imødekomme specielle krav.
Maden var både varm og meget smagfuld.Mad: 4/5
Skønt sted, dejlig mad og eminent god betjening/snak. Men - husk at bestille inden.Mad: 5/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Brasserie Belli med offentlig transport


H. H. Seedorffs Stræde (Aarhus Kom) 110 måler
11
13
16
17
18
1A
22
23
2A
3A
43
44
45
46
4A
Busgaden (Aarhus Kom) 140 måler
11
13
16
17
18
1A
22
23
2A
3A
43
44
45
46
4A
Busgaden (Aarhus Kom) 140 måler
11
13
16
17
18
1A
22
23
2A
3A
43
45
46
4A
H. H. Seedorffs Stræde (Aarhus Kom) 140 måler
11
13
16
17
18
1A
22
23
2A
3A
43
45
46
4A
Emil Vetts Passage (Aarhus Kom) 240 måler
11
13
16
17
18
1A
22
23
2A
3A
43
44
45
46
4A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Brasserie Belli.

Aarhus brasserier

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Frederiksgade 54 placering, hvordan kan jeg gå. Brasserie Belli adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Brasserie Belli. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brasserie Belli med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Juliette Juliette 786 måler Mors dags menu, d. 8.5.2022. Bobler og snacks, honningglaseret gedeost med marineret ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik