facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BOXIT - Dit Xtra Depotrum - Esbjerg

BOXIT - Dit Xtra Depotrum - Esbjerg
Adresse: Øresundsvej 1, 6715 Esbjerg N, Danmark
Telefonnummer: 75 16 42 00
By: Esbjerg
Rute: Øresundsvej
Gadenummer: 1
Postnummer: 6715


Åbningstider

mandag: 09.00–18.00
tirsdag: 09.00–18.00
onsdag: 09.00–18.00
torsdag: 09.00–18.00
fredag: 09.00–18.00
lørdag: 09.00–16.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Lejet trailer her. Prisen og personale er til 5 plus i stjerner :-nDen dag traileren skulle afleveres var der stress på, da vi i lejekontrakten opdagede et gebyr på kr. 1500+kr. 250 , hvis vi ikke nåede at aflevere inden 17.30.nVi var havnet i myldretiden i Århus....nVi nåede at aflevere lige inden 17.30, men det er sgu et hampert gebyr for et kvarter til halvtimes forsinkelse.nPladsen hos Boxit er iøvrigt åben til 22 med kode på porten.nI kontrakten stod der også, at traileren skulle afleveres i samme stand som vi overtog traileren.....så jeg overvejede om jeg skulle smide en skovlfuld jord sammen med en håndfuld skruer og en spand vand ind i traileren, før jeg afleverede traileren. Traileren skulle rengøres før den var klar til møbler. Desværre er trailerene ikke vandtætte, så eks. træben på møbler står og suger vand i en regnfuld dansk vinter.nDerfor kun 3 stjerner sorry.nVi har før lejet trailer hos Bauhaus, hvor der utætheder ikke var en bekymring.
Rigtig fin modtagelse af en sympatisk mand, men også med humor. Vi var lidt om rummet nu var stort nok nu det var i kubikmeter, men det passer meget godt i forhold til Boxits egen beskrivelse omkring hvad der kan være i rummet. Ellers er det rigtig fine lokaler.
God og hurtig betjening..
Enkelt koncept, god betjening og vejledning, let at bruge eller opsige
Endtil videre godt lige leget et rum let og sød expident
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik