facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bowl' N' Fun, Silkeborg

"Lukketidspunkter er vejledende."
Adresse: Brokbjergvej 12 , 8600 Silkeborg
Telefonnummer: 86 81 26 66
By: Silkeborg
Rute: Brokbjergvej 12
Postnummer: 8600



relaterede søgninger: Bowling Silkeborg, Bowl'n'Fun Silkeborg priser, POWER bowling Silkeborg, Bowl'n'Fun fødselsdag, Bowl'n'Fun Vejle, Bowl'n'Fun priser, Bowl'n'Fun Skive, Bowl'n'Fun Svendborg
Anmeldelser
Hyggeligt og familevenligt bowling. Resturanten havde travlt med holde tagselv bordet fyldt op. Virker porpulært hos de besøgende og glad stemning.
Jeg var der sidste fredag d. 4. nov. sammen med 9 andre. Vi havde booket en bane kl. 20, og så kl. 20.40 ca. kom der én med 10 armbånd i overskud til fri bar og mad, som hun havde betalt for, da hun havde bestilt til en større forsamling, hvoraf 10 personer ikke var kommet alligevel. Da vi var færdige med at bowle, tog vi så op i buffeten for at få noget mad. Men så, inden vi var kommet igang med at spise, kom souschefen og sagde, at det ikke er tilladt at bruge armbånd, man ikke selv har betalt for. Derefter hentede hende souschefen så butikschefen, som kom og krævede at vi klippede vores armbånd af. Til at starte med, forklarede vi ham, hvad der var sket han var godt ikke meget interesseret i at høre efter. Men der var jo sådan set bare nogen, der havde købt armbåndene og så givet dem til os. Men chefen var fuldstændig ligeglad - og det næste der skete, var at chefen tog vores armbånd og drikkevarer.
Keglerne har snore i stedet for at vælte rigtigt. Det gør at snoren nogle gange vælter en kegle. Fx væltede jeg på et tidspunkt kun tre kegler i siden, men pga. snorene endte jeg med at få en strike. Men hvis man kan leve med det er det et rigtig fint sted!
Fint sted, fine faciliteter, og udmærket at holde børnefødselsdag her. Dog hav i baghovedet, at det ikke altid er det mest servicemindede personale som står bag disken.
Vi havde købt en times bowling men vores bane blev først startet et kvarter efter så vi fik kun 45 minutter. Ingen undskyldning eller lignende. Dårlig oplevelse.
Mangelfuld med ødelagte maskiner der ikke bliver lavet og et Laser Hero der ikke fungere optimalt.
Baner, sko og kugler er meget slidte. Ved heller ikke lige hvorfor de mener det er nødvendigt med så meget der kan forvirre, da der både er reklame skærme, disco lys og musik videoer kørende hen over banen. Og da keglerne køre på snore er det svært at se det som et seriøst sted at bowle. Maden er ikke noget man skal komme for, da meget af kødet ikke er til den store ros, mest af alt var det tynde skiver og tilberedt forkert. Der til skal også siges at meget her virker slidt, skiftede stol flere gange, da den ene var mere usikker end den anden. Hvis man vil bowle er det ikke steder, og kommer man for maden er der både billigere og bedre alternative. Personalet er heller ikke det bedste, men ved ikke om der er ledelsen det kommer fra.
Bowl'n'Fun i Silkeborg er let at komme til med bil, da det ligger tæt på motorvejen og ringvejen. Jeg har både besøgt centret for at spise brunchbuffét og aftenbuffet på deres restaurant The Grill. Her maden god og der er et stort udvalg. Personalet er hurtige til at fylde op, så der hele tiden er mad nok. Når der er rigtigt mange i bufféten, kniber det dog for kaffemaskinen at følge med. Men det er småting. Tilgængeligheden for kørestole på stedet er udmærket. I restaurantområdet er der niveaufrit, men ved indgangen er opkørslen til døren en smule stejl. Jeg kender ikke adgangsforholdene i forhold til bowling og laser games, så kontakt stedet for info. Handicaptoilettet er stort. Spejl, sæbedispenser og håndtørrer sidder i en god højde. Alt i alt en god oplevelse. Tak for mad.
Helt og aldeles fantastisk aften. Vi var der idag fra 21-23.45, så det var med disko bowling og en fantastisk vært som lavede konkurrencer. Til sidst slå katten af tønden med fede præmier! Vi kommer helt sikkert igen næste år
Vi var ovre at bowle og selvom der var travlt så var det til at få en bane. Vi spiste også fra The Grill og maden er god.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bowl' N' Fun, Silkeborg med offentlig transport


Bredhøjvej/Brokbjergvej (Silkeborg Kom) 100 måler
8
Brokbjergvej/Bredhøjvej (Silkeborg Kom) 170 måler
8
Nørrevænget/Resedavej (Silkeborg Kom) 180 måler
8
Nørrevænget/Resedavej (Silkeborg Kom) 200 måler
8
Dalstrøget/Dalvejen (Silkeborg Kom) 320 måler
8

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bowl' N' Fun, Silkeborg.

Silkeborg sportsklubber

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Brokbjergvej 12 placering, hvordan kan jeg gå. Bowl' N' Fun, Silkeborg adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bowl' N' Fun, Silkeborg. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bowl' N' Fun, Silkeborg med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik