facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bowl'n'Fun Odense

"Lukketidspunkter er vejledende."
Adresse: Grønløkken 3 , 5000 Odense
Telefonnummer: 70 11 11 55
By: Odense
Rute: Grønløkken 3
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Bowl'n'Fun gavekort, Bowl n'Fun Odense åbningstider, hvad koster det at spise på bowl n fun?, Bowl'n'Fun Holstebro, Bowling Odense, Bowl'n'Fun Haderslev, Bowl'n'Fun Svendborg, Bowl'n'Fun fødselsdag
Anmeldelser
Bowling var hyggeligt, også selvom jeg var den dårligste på holdet.. Synes det er blevet værre når der er snor i keglerne. Der opstod 1 problem og 3 mindre problemer med bowling. Mad var godt. Det var ikke fantastisk, men dårligt var det heller ikke. Et hyggeligt sted og søde mennesker og god atmosfære. Ville tage ind og spise med venner for hyggens skyld.
Dårlige baner hvor keglerne hænger i snor og vælter ikke naturligt. Sko der ikke bliver rengjort efter brug. Temmelig dyr oplevelse, hvor man ikke følte man fik noget ekstra for den høje pris. Kommer ikke igen, og anbefaler alle en rigtig bowling hal.
Ja maden er der jo ikke sket det helt nye. Parkering: Husk at blive registreret
Fantastisk sted at komme og bowle eller holde et arrangement, de kan sørge for det meste, og man er garanteret nogle hyggelige timer her. Prisen er variable alt efter hvad der er planlagt. Det et mit favorit sted i Odense at bowle.Mad: 4/5
Havde barnebarnet med i legelandet. En helt igennem forfærdelig oplevelse. Der var en stor stak totalt vilde store børn, der opførte sig temmeligt uopdragen. Barnebarnet var rædselsslagen og vi endte med at gå.Mad: 1/5
Vi havde booket 4 escape rooms. I 2 af rummene manglede de at placere en ledetråd/nøgle, så de måtte klippe 2 låse med boltsaks. De havde alt for travlt med julefrokost og skulle have haft mere personale eller lukket escape rooms ned. Ikke pengene værd.
Hyggelig og afslappet atmosfære Stemning: 5/5
Vi har nydt at spise her, men når man sidder og fryser, mens man spiser, er nydelsen total forsvundet. Jeg ved, at alle skal spare på varmen, men det her, var altså for koldt.
Jeg syntes at det var meget hyggeligt der over men maden var ikke særlig godtMad: 3/5
Skuffet oplevelse af 3 grunde: 1. VARMT... selv personalet klagede over at gå rundt i 35-40 graders varme og med vinduer der IKKE kan åbnes. 2. Dårligt udvalg af bowlingkugler. Der er ikke nok til alle når banerne er fyldte, og oftest er hullerne for små eller for store. 3. Stedet ligner noget fra 80'erne med lidt moderne nedslidte stole her og der. Alt er nedslidt og absolut minimum er brugt på modernisering og vedligehold. Dette sted SKRIGER af ren pengemaskine og ingen forbehold for oplevelsen så længe man betaler så meget som muligt. Vil anbefale at tænke sig om, inden man booker her.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bowl'n'Fun Odense med offentlig transport


Prinsesse Maries Allé (Odense Kommune) 270 måler
122
122S
95
Prinsesse Maries Allé (Odense Kommune) 270 måler
122
841U
95
Vesterbro (Odense Letbane) 280 måler
L
Åløkke Allé (Odense Kommune) 400 måler
122
122S
130
131
141
141N
95
Vestre Stationsvej (Odense Letbane) 500 måler
L

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bowl'n'Fun Odense.

Odense bowling

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Grønløkken 3 placering, hvordan kan jeg gå. Bowl'n'Fun Odense adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bowl'n'Fun Odense. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bowl'n'Fun Odense med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik