facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Botanisk Have

Botanisk Have
"I Væksthusene er naturen og botanikken i centrum, fortalt for både børn og voksne. Gå på opdagelse i 4 forskellige klimazoner med smukke blomster og imponerende planter. Eller tag en pause i cafeen og nyd maden, og de grønne omgivelser."
Adresse: Eugen Warmings Vej 10 , 8000 Århus
Telefonnummer: 89 40 26 87
By: Århus
Rute: Eugen Warmings Vej 10
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Væksthusene i Botanisk Have, Væksthuset Aarhus, Legeplads Botanisk Have Aarhus, Botanisk Have Aarhus job, Botanisk Have København, Botanisk Have Aarhus parkering, Botanisk Have pris, Botanisk Have åbningstider
Anmeldelser
Jeg synes bestemt at væksthusene i botanisk have er et besøg værd! Og så er det gratis. Vi havde tasker og jakker med, som vi kunne låse inde i små skabe. Det koster 10 kr og der stod poletmønter ikke kan bruges. Så ved du dét. Man bliver naturligt guidet rundt igennem væksthusene og ser planter fra det meste af verden. Det er meget eksotisk. Der er også en café og en spændende shop, et madpakke-område og udendørs terrasse. Der står et skilt ved indgangen til væksthusene at man kun må tage billeder til eget forbrug og med håndholdt kamera, så mine billeder viser ikke så meget..
Virkelig et fantastisk sted, jeg er virkelig forundret over de planter og træer de har og den succes de har med at få det til at eksplodere i gode vækstbetingelser. Eneste der mangles er at man kan købe lidt planter, vanilla, peber, ris, orkide med hjem
Dejligt sted, desværre lidt for mange mennesker en lørdag eftermiddag..
Fint beliggende ved siden af stubmøllen og Den Gamle By
Dejligt og hyggeligt sted. Stedet er gratis at komme ind, og er god for både plante interesserede, men også for børn og nysgerrige sjæle. Og så er der dejlig lunt! Et meget lærerigt sted, der fortæller meget om planter. I den store kuppel, der er den varmeste og mest fugtige, har frit flyvende sommerfugle 2 arter og et bassin med forskellige fisk, krebsdyr og snegle. Caféen er klart anbefalelsesværdig og servere altid god mad og kaffe. Der er tænkt på miljøet, og derfor fås maden i bionedbrydelige enegangs service.
Botanisk Have i Århus er et helt unikt sted lige midt i Århus og så er det gratis at besøge samtidig med at man kan få lidt frisk luft. Hvis man interesserer sig bare en lille smule for planter er der meget at kigge på. Den gamle by ligger lige ved siden af og det samme gør væksthuset som også er gratis så her kan man gå forbi og få kaffe med en ostemad
Elsker det sted. Godt for børn såvel som voksne. Spændende og pænt rent. Maden lækker og til meget fair priser. Dejligt både sommer og vinter.
Fin oplevelse. Gratis. Massere af forskellige planter i de forskellige klimazoner. Cafe hvor man også kan spise sin medbragte mad.
Meget positiv oplevelse. Spændende med de små stier mellem forskellige typer planter. Kan klart anbefales.
Et refugium for planteelskere og børn, især på en kold vinter- eller regnvejrsdag. Vidunderlige planter med tropehuset som højdepunkt. Kom på djungletur! Frivillige formidlere og plantekatalog i appen Useeum. Gratis adgang!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Botanisk Have med offentlig transport


Den Gamle By/Eugen Warmings Vej (Aarhus Kom) 240 måler
114
118
14
3A
44
Tage-Hansens Gade/Viborgvej (Aarhus Kom) 240 måler
114
14
3A
44
Den Gamle By/Eugen Warmings Vej (Aarhus Kom) 300 måler
114
118
14
3A
44
Viborgvej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom) 310 måler
118
5A
Vestre Ringgade/Viborgvej (Aarhus Kom) 340 måler
114
118
14
3A
44

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Botanisk Have.

århus botanisk haver

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Eugen Warmings Vej 10 placering, hvordan kan jeg gå. Botanisk Have adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Botanisk Have. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Botanisk Have med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik