facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bosch Car Service Autostreit ApS Herlev

Bosch Car Service Autostreit ApS Herlev
Adresse: Klausdalsbrovej 495, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 91 26 63
By: Herlev
Rute: Klausdalsbrovej
Gadenummer: 495
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 07.30–15.30
tirsdag: 07.30–15.30
onsdag: 07.30–15.30
torsdag: 07.30–15.30
fredag: 07.30–15.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
En dyr fornøjelse, men fin service.nSkulle brug starthjælp 200 meter fra deres butik. En sød og flink lærling kom og hjalp og sikrede at generatoren virkede. Så han får dem op på 2 stjerner.nnMen 514 kroner for 60 sekunders arbejde. Fra en lærling.nnSå er man ikke så jagt efter kunder i hvert fald nnPyt. Man må betale for egen dumhed som en afladning jo er. Men reparationer bliver ikke hos dem.
Virkelig dyre og laver ikke det man ber dem om bestilte 2 nye fordæk og afbalancering men fik kun afbalancering og så til prisen af hvad 2 nye dæk koster :
Rigtig fint værksted med kompetente og dygtige fagfolk. Hurtig og fin service og desuden super flinke medarbejdere. Kan varmt anbefales!
Det er et rart sted og de er bare så flinke både dem der sidder på kontoret og dem på værkstedet. Og ligeledes at de tager sig tid til at køre en hjem og hente en.
Meget fin service. God reparation og ikke så lang ventetid sin på andre værkstedernMuligt at hente senere da de samarbejder med Kai Dige Bach tanken om mulighed for afhentning udenfor værkstedets åbningstidernBilen flot og ren både udvendigt og indvendigt
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik