facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bornholms Hospital

Bornholms Hospital
Adresse: Ullasvej 8, 3700 Rønne, Danmark
Telefonnummer: 38 67 00 00
By: Rønne
Rute: Ullasvej
Gadenummer: 8
Postnummer: 3700


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Anmeldelser
En rigtig fin modtagelse i akutmodtagelsen. Vi kom hurtig under kyndige hænder, og alt blev tjekket samme dag. Forskellige scanninger, blodprøver, blodtryk og smertestillende. En betændt bugspytkirtel.nAlle udviser omsorg og stor ekspertise, og man bliver lyttet til.nEn stor tak til alle her på hospitalet.
Jeg var indlagt i en uge med et par diskusprolaps og jeg fik en førsteklasses behandling.nTusinde tak til sygeplejersker og læger plus alt andet personale for jeres fantastiske arbejde.
Man skal have tålmodighed hvis man ikke har Falck abonnement
Jeg sender jer en hilsen til jer, for jeres arbejde ,i gjorde for kone Hanne Andersen i sidste tid
Altid god og venlig behandling noget af det bedste jeg har oplevet og det er meget med flere hjerne operationer på Rigshospitalet og genoptræning på Glostrup.Vi skal alså være glade for vi kan blive behandlet uden forsikring og kontant betaling.Jeg er glad for at betale min skat for at blive behandlet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik