facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bornholms Flytteforretning

"Bornholms Flytteforretning startede i 1952 og bliver i dag drevet af 3. generation.Med mange års erfaring kombineret med altid at være opdateret med det nyeste materiel kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle flytteopgaver – store som små.Vores kundekreds omfatter private såvel som offentlige virksomheder samt private husstande på hele Bornholm. Vi kører i hele Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.Bornholms Flytteforretning er en mindre virksomhed bestående af 5 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet."
Adresse: Svanekevej 57A , 3700 Rønne
Telefonnummer: 56 95 07 87
By: Rønne
Rute: Svanekevej 57A
Postnummer: 3700


Anmeldelser
De skriver eller ringer ikke tilbage. De gider nok ikke opgaven. Men de siger det ikke. De var herhjemme og se og skrev det op men henvendte ikke tilbage på hverken mail eller ringe tilbage. Ville give dem 0 stjerner. Så heller Bornholms lagerhotel. Som vi har nu.
Jeg vil gerne rose firmaet.For nogen tid siden ledte jeg efter et flyttefirma.Hvis de svarede hvilket alle ikke gjorde,blev jeg mødt med en tlf svarer som jeg ikke syns passer når man har forretning. Jeg ringede til Hemmingsen,stor overraskelse et menneske svarede mig,endda et meget venligt af slagsen,som vidste hvad flytning drejer sig om. Jeg skulle have 5 flyttekasser til Benløse,var godtnok lidt nervøs for hvad det ville koste.Den flinke mand sagde: Vi skal til Benløse i morgen hvis kasserne er klare henter vi dem og det bliver en meget billig transport.Jeg blev meget glad for den venlighed,han behøvede slet ikke have gjordt det for mig.DET KALDER JEG FORRETNINGSSANS . En stor tak fra Agnes Bagger
Hurtig og effektive mandskab til flytning, har kun ros til dem
Søde og hjælpsomme, effektive.
Søde venlige og pålidelige
Service og kvalitet i top klasse.
Perfekt service til tiden
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bornholms Flytteforretning.

Rønne flyttemænd

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Svanekevej 57A placering, hvordan kan jeg gå. Bornholms Flytteforretning adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bornholms Flytteforretning. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bornholms Flytteforretning med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik