facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BornholmerFærgen, Rønne

BornholmerFærgen, Rønne
Adresse: Finlandsvej 3, 3700 Rønne, Danmark
Telefonnummer: 70 23 15 15
By: Rønne
Rute: Finlandsvej
Gadenummer: 3
Postnummer: 3700


Åbningstider

mandag: 06.00–00.00
tirsdag: 06.00–00.00
onsdag: 06.00–00.00
torsdag: 06.00–00.00
fredag: 06.00–00.00
lørdag: 06.00–00.00
søndag: 06.00–00.00

Nærliggende lignende virksomheder
Rønne Havn (færge) Rønne Havn (færge) 58 måler De har styr på detnVi ses i 2025
Anmeldelser
JEG har gudskelov kun oplevet, et fantastisk personale, som er hjælpsom, og de hjælper mig både ombord og fra borde igen.nMan skal huske at når billeterne er bestilt tur retur .at ringe og fortælle hvilke brug for hjælp man har behov for.nSå bliver det skrevet ind på din billet.og de står klar når du ankommer.nTusind tak for super god Service.
I dag sad jeg på gulvet. Der var meget enkelt ikke nok pladser til den kæmpe menneskemængde som kom ombord. Jeg har familie på Bornholm, og ville nok se dem oftere hvis ikke færgen var så forfærdelig at sejle med. Overvejer ofte at svømme i stedet.
Forbered dig på nogle lange 6 timer. Man må gerne ryge udenfor men de sælger ikke smøger. Men massere af sprut og parfume... Kaffe ad-libitum for 25 kr. Smagen er ok. Men kun en tand bedre end det fængselskaffe de servere mange andre steder... At man overhovedet gider spare på kaffe for at tjene lidt mere er fuldstændig hul i hovedet...
Vi var på cykler og måtte vente længere, end vi synes, var passende, på at komme ind. Selve færgen var ganske udmærket - ingen problemer der, dog ikke prangende. Sammenlignet med Oslo-færgen er bornholmer-færgen jo helt genial! Vi så Søren Pind, og han var tilfreds, ergo er vi det også.
Vi havde et sygt barn med retur og ville derfor gerne blive i bilen. Vi spurgte op til flere om hjælp, det eneste vi kunne få at vide var, at vi skulle have gjort det tidligere. Men det er vi ikke blevet gjort opmærksom på nogen steder før ankomst på færgen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik