facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Borgerforeningen

"Borgerforeningen Svendborg Teater er et moderne kulturhus i historiske rammer. Et kulturelt kraftcenter for borgere, foreninger og virksomheder fra hele Sydfyn.Borgerforeningen er et åbent og imødekommende samlingssted for Svendborg Kommunes borgere, foreninger og erhvervsliv.Borgerforeningen præsenterer arrangementer for alle aldersgrupper: børn, unge, voksne, ældre og familier samt muligheden for at leje festlokaler til din fest.Med sine smukke fysiske rammer og tekniske faciliteter, har vi mulighed for at huse en bred vifte af arrangementer heriblandt koncerter, foredrag, selvskabsfester og møder i Svendborg."
Adresse: Fruestræde 5 , 5700 Svendborg
Telefonnummer: 62 21 07 65
By: Svendborg
Rute: Fruestræde 5
Postnummer: 5700relaterede søgninger: Borgerforeningen svendborg erhvervsklub, Live musik Svendborg, Gratis koncerter Svendborg, Svendborg Teater salsplan, Musik i Svendborg 2023, Borgerforeningen Svendborg frivillig, Teater Svendborg børn, Svendborg Teater pladser
Anmeldelser
Dejlig koncert sal med god lyd.
Meget flot og hyggeligt hus. Gode lydforhold og man bliver altid i godt humør efter besøg i huset.
Jeg har som arrangør brugt Borgerforeningen Svendborg Teater til flere arrangementer, og det har været under al kritik. Guldsalen sælger sig selv, og det virker ærlig talt, som om lederen og hans mandskab ikke behøver at anstrenge sig. De prøver i hvert fald ikke. Magen til nedladende og mangelfuld kommunikation skal man lede længe efter. Det er desuden dyrt m. aggressiv prissætning, foruden en generel mangel på service. Jeg vil se mig om efter alternative steder at holde arrangementer fremover. Jeg har ikke brugt mit eget navn, da jeg er lokal og gerne vil forblive anonym.
Rigtig godt spillehus, god lyd og akustik. Mulighed for at sidde på balkonen, samt fine faciliteter. Og rigtig flinke medarbejdere
Tilbage i december 2021, var vi inde og se sømændene. Deres koncert var forrygende. Men stedet er simpelthen ikke gearet til et band som dem. alt for meget kø ved baren lige fra man trådte ind til man gik igen. Ud over det løb de tør for kander, så man kunne havde sluppet for at gå frem og tilbage. Kort og præcist, så er stedet for lille og servicen i baren er alt for langsom til et event som sømændene.
Prisen på fadøl ligger der hvor andre også gør. Pænt og rent. Hyggelig atmosfære
Fantastisk koncert med One Night - deres 20 års jubilæums koncert Gode rammer - lidt lang ventetid på betjening i baren i pausen. Men alt i alt en rigtig god aften i smukke omgivelser.
Charmerende teater og hyggeligt teater. Var inde at opleve Rottefældens revy, som var supergod, underholdende, sjov og aktuel. Masser af grin. Fik en virkelig lækker revyanretning, før selve showet. God og venlig service.
Rigtig hyggeligt. God stemning. God lyd til koncert.
Perfekt revy, med veloplagte skuespillere.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Borgerforeningen.

Svendborg offentli̇g servi̇ce og forvaltni̇ng

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Fruestræde 5 placering, hvordan kan jeg gå. Borgerforeningen adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Borgerforeningen. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Borgerforeningen med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik