facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bodenhoffs Bageri

Bodenhoffs Bageri
Adresse: Matthæusgade 50 , 1666 København
Telefonnummer: 38 86 22 97
By: København
Rute: Matthæusgade 50
Postnummer: 1666


Åbningstider

Mandag: 06:30-20:00
Tirsdag: 06:30-20:00
Onsdag: 06:30-20:00
Torsdag: 06:30-20:00
Fredag: 06:30-20:00
Lørdag: 06:30-20:00
Søndag: 06:30-20:00

Anmeldelser
Er sådan en trænings nørd her, som køre streng diæt hele ugen, med undtagelse af en enkelt dag. Den enkelte dag har jeg altid brugt på at køre til bageren om morgenen, og har 3 stk lige i nærheden. Var ret godt tilfreds med dem, indtil jeg en dag ved er “uheld” kom herind. Og nu køre jeg en gang om ugen, forbi godt 5 bagere, kun for at handle her. Jeg vidste ikke der var så stor forskel på kvaliteten i bagermad, som jeg oplevede ved den her bager! Jeg er hvert fald meget glad kunde, og ser frem til køreturen næsten hele ugen. Jeg har efterhånden været ret mange bagere igennem, men deres kvalitet har været lidt som at tage på tanken. Det her er en helt anden boldgade. Og ja, prisen er lidt højere, men sammenlignet med de andre steder, snakker vi altså kun i få kroner pr del. Vil sq hellere betale både benzin og lidt ekstra, og få den her oplevelse, end at sidde med en croissant som minder om knækbrød, og tænke; “Yes jeg sparede lige 5 kroner der”… Dejlig bager, dejligt udvalg, og smilende personale!
Lækre produkter og virkelig sød personale. Bodenhoff er i forvejen i den dyre ende sammenlignet med andre lokale bagere- men i dag skulle jeg betale 30kr for en bolle med 2 skiver ost og smørForklaringen var inflationen og “alt er jo blevet dyrere”. Jo jo men…30kr for en bolle med ost? Comme on vist nogen som udnytter situationen.
Bestiller man håndværkere og forventer at de har birkes på og at de også er sprøde må man gå skuffet hjem. Det er åbenbart en stor udfordring for dem at lave nogen af delene korrekt. Det eneste der fungere er smagen. Bløde, hvide og med én enkelt birkes eller to hvor bollerne minder om nogen dej klumper der er slasket sammen Måske kan de kalde det "rustik.
Har været så mange gange købt kager hos jer. Altid godt. Er der kommet en ny konditor?? Blev så skuffet i dag, anden juledag. En julebolle, så tørt, hvis man ikke drikker noget væske til dør man af støvlunger. Jeg fik en gåsebryst, 99 % flødeskum 1% creme. Ingen smag i bunden. Det var under alt kritik. Nu må vi finde en ny bager igen. Øv.mvh.
Altid dejligt brød ,for det det meste kan man få et lunt brød . i dag desværre ingen lun brød
Kørte fra Rødovre for at købe fastelavnsboller, som jeg havde set de reklameret for på FB /Bellahøj. Men blev virkelig skuffet, da de slet ikke havde samme mængde fyld som på billedet. Jeg havde forventet både mere smag, bedre kvalitet, og at de var store fyldige med meget creme i til en pris af 35 kr. stykket. Fastelavnsboller med “kinder Bueno” , Skildpadde, flødebolle. Der var ikke meget, "The grande finale", toppen af poppen, kongen over alle fastelavnsboller: Fyldt med vaniljeflødecreme, tilsat ekstra vanilje, skraveret let med lidt chokolade og drysset med en ordentlig omgang flormelis. De lignede en tam omgang. Næste gang støtter jeg min egen bager hvor de har 4 stk. for 90 kr., og ligner dem jeg kan købe hos Bodenhoffs.
Købte en Toogoodtogo 'frokost to go' pose herfra og fik slem madforgiftning efter jeg spiste pølsehorn og flæskestegssandwich fra posen samme aften. Nærmer mig aldrig noget der har med Bodenhoff at gøre igen.
Fantastisk kaffe og bagværk. Og tage det to go med på tur rundt i Bellahøj Parken. Kun 4 stjerner, da jeg synes det er en meget dyr fornøjelse
Lækker bageri, godt brød og venlig betjening
Super brød. Men ikke billigt
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bodenhoffs Bageri med offentlig transport


Tove Ditlevsens Plads (Enghavevej) 110 måler
1A
Vesterbrogade (Enghavevej) 140 måler
1A
Enghavevej (Vesterbrogade) 210 måler
26
Kingosgade (Vesterbrogade) 220 måler
26
Enghave Plads St. (Istedgade) 260 måler
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bodenhoffs Bageri.

København bageri̇er

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Matthæusgade 50 placering, hvordan kan jeg gå. Bodenhoffs Bageri adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bodenhoffs Bageri. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bodenhoffs Bageri med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik