facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bo Bloch

Adresse: Halmtorvet 28 , 1700 København
Telefonnummer: 33 21 18 76
By: København
Rute: Halmtorvet 28
Postnummer: 1700


Nærliggende lignende virksomheder
Sanistål Sanistål 315 måler
Røverkøb Røverkøb 516 måler
Dt Group Dt Group 812 måler
3 Bjørne 3 Bjørne 843 måler Virkelig kompotent service og rådgivning
Voest-Alpine Stahl Linz Gmbh Voest-Alpine Stahl Linz Gmbh 2 km Oversat af Google Bedste strygejern! Original tekst Beste Eisen!
Lemvigh-Müller Lemvigh-Müller 2 km og i dag va der basser til de morgenfriske
Møller og Mammen Møller og Mammen 2 km Super venlige medarbejdere som tålmodigt hjalp mig med at finde de rigtige nøgler til...
Anmeldelser
Bedste tandlæge nogensinde! Superdygtige og lidt som at besøge sin familie.
Jeg har fået lavet et hul af Tim, som er tandlæge hos Jens Bloch. Super præcision og information. Tanden ligner resten af tandsættet efter han har været i gang og der er plads til tandtråden. Godt gået!
Der bliver virkelig taget hensyn til tandlægeskræk! Jeg er tryg, hver gang jeg skal ind til tandlægerne hos Jens Bloch. Varmeste anbefaling herfra!
Jeg mødte op hos Jens og hans fantastiske medarbejdere på klinikken , med tandlægeskræk da jeg var 17. Alle i klinikken opfører sig roligt, lyttende og forklarende. Min tandlægeskræk forsvandt og jeg er troligt kommet i klinikken gennem 30 år. Jeg har kun gode ting at sige om Jens og hans medarbejdere.
Jeg har gået hos Jens Bloch og hans team i over 15 år, og selvom jeg nu bor i udlandet, tager jeg stadig til DK hos Jens for mit årlige check for der findes bare ikke nogen bedre tandlæge! Alle er så service minded og dygtige.
Tusinden tak for super god behandling.Den bedste tandlæge jeg har været hos.Han skulle lave 2 huller på mig.Fik selv meget ros af ham og hans hjælper.Bare alle var som jeg................sagde de.Vil altid vælge dem igen.Håber jeg kan finde kunder til dem.Super sted.Sødt personale.Venlig hilsen Tina
Mange tak for rigtige god behandling.Den bedste tandlæge jeg har været hos. Jeg give 5 stjerne og anbefaler Bloch til andre :
Bedste tandlæge i byen
Altid grundigt og proffesionelt. Har været kunde i over 10 år og har altid været meget tilfreds!
Jeg vil til hver en tid anbefale tandlæge Jens Bloch og hans rare assistenter til andre!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik