facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BMW Financial Services Denmark

Adresse: Christiansens Gade 50 , 2450 København
Telefonnummer: 70 15 61 56
By: København
Rute: Christiansens Gade 50
Postnummer: 2450



relaterede søgninger: BMW Finans DANMARK, BMW Danmark kontakt, BMW privatleasing, BMW leasing, Bmw financial login, BMW priser, BMW forhandler, BMW kampagne
Nærliggende lignende virksomheder
Gds Autobyen Gds Autobyen 334 måler
Yaser Auto Yaser Auto 334 måler
Al-Amir Auto Al-Amir Auto 334 måler
Carsale Autosalon Carsale Autosalon 564 måler
Carsale Autosalon Carsale Autosalon 564 måler
David Biler David Biler 677 måler
David Biler David Biler 677 måler
Adeels.Auto Adeels.Auto 737 måler
Auto Centrum Auto Centrum 766 måler
Preben Hottenroth Preben Hottenroth 900 måler
Bd Auto Bd Auto 986 måler
Sd Auto Sd Auto 986 måler Kan på ingen måde anbefales. Mine forældre har købt bil hos ham. De skulle aflevere c...
Anmeldelser
Helt uacceptabel kundeservice. Jeg har gennem de sidste 4-5 uger bedt adskillige gange om at få svar på hvornår jeg kan få en opgørelse på den leasingaftale jeg har opsagt pga at bilen er totalskadet for mere end er år siden forsikringssag ikke afgjort endnu. Hver gang jeg henvender mig får jeg blot at vide at man nok lige skal undersøge sagen og vende tilbage…Men der sker absolut INTET. Det er fuldstændigt uacceptabelt at de blot bliver ved at opkræve leasingafgift. Og man kan heller komme til at tale med en ansvarlighed med beslutningskompetence. Magen til arrogance skal man lede længe efter! Jeg kan ikke anbefale BMW financial service til nogen overhovedet. Find en anden løsning, uanset hvad.
Jeg købte en bmw, som er under 2 år gammel dermed stadigvæk fabriks garanti. Men jeg oplever en del fejl på bilen bla. At jeg ikke kan bruge 'My Bmw' app med bilen, selv om jeg godt kan registrere bilen i appen. Jeg ringer så til BMW Danmark for at høre om de kunne hjælpe. Den 1. Prøvede at hjælpe men det kunne hun ikke, den 2. Prøvede det kunne han heller ikke. Det var så det, fino. Så bliver jeg sende videre i systemet til en, som jeg slet ikke kan tale med. Han gider simpelthen ikke besvare min email, selv om det handler om fejl på min bil og garanti på bilen. Så tænker jeg hvordan BMW uddanner support afdeling på den måde. Vedkommende burde ikke arbejde i supporter hvis spørgsmål ikke besvares. Det kan de lære noget af i Auto Vestergård, hvor jeg mødte smile og hjælp.
Henvendte mig telefonisk til consept biler Næstved forgratis opdatering af navigationen i min bmw 320 gt. Kim B kunne ikke se min bil og sagde at det var en opdatering jeg selv skulle klare. Consept biler ønskede ikke at bruge tid på at hjælpe. En henvendelse til Jens Winther i Roskilde gav et helt anderledes resultat. venligt modtaget og en hurtig opdatering. Super behandling i Roskilde. Henvender mig aldrig mere til consept biler.
Mest arrogante mennesker, du kan kommunikere med. Virker som om at alle i kundeservice er studentermedhjælpere, der er hamrende ligeglade med det arbejde, de udfører og den kundeservice de ikke leverer. Kommer du endelig igennem til en medarbejder, der rent faktisk har noget at gøre med bilmærket, skriver vedkommende ikke sit efternavn i mails - af frygt for repressalier, formoder jeg. Siger lidt om mærket.
Flot og Go service - og bedste biler ;-
BMW Danmark HQ Offices
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik