facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Blue City

Blue City
"Hos GreenMind i Vejle kan du købe brugt elektronik til lave priser. Her kan du altid finde de nyeste produkter og modeller fra de mest populære brands på markedet. Vi har et kæmpe udvalg af brugte iPhones, smartphones, tablets, computere og meget mere, fra mærker som Apple, Samsung, HTC, LG og Huawei. Når vi modtager et produkt reparerer og tester vi det, så det fremstår som et nyt produkt. Alle produkter er kvalitetssikrede og der følger en 3 års garanti med i købet. Hos GreenMind kan du også indlevere din gamle elektronik, så sælger vi det videre for dig. Du kan enten vælge at få pengene direkte på din konto eller få et godt tilbud på et af vores produkter. Besøg os på Borgvold og se vores store udvalg af billig elektronik."
Adresse: Borgvold 12A , 7100 Vejle
Telefonnummer: 52 51 53 23
By: Vejle
Rute: Borgvold 12A
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Greenmind Vejle, Blue City sælg, Blue City butikker, Blue City iPhone, Blue City Vejle åbningstider, Blue City Århus, Greenmind Sælg, Blue city afbetaling
Anmeldelser
Købte en varer, som jeg ikke kunne bruge. Benytter mig derfor af Fortrydelsesretten, hvilket heller ikke var et problem for GreenMind. Problemet er bare, at her 4 uger efter returneringen, har jeg stadig ikke fået mine penge, selvom jeg har været i dialog med firmaet flere gange. Det er simpelthen ikke i orden!!
Fint sted hvis man enten skal købe eller sælge sin mobiltelefon, gode priser
Havde ringet på en varer, de sagde de havde den, ville ikke køre fra Odense uden at vide om de havde den, sagde jeg kom og hentede den. Da vi kom, havde en kollega solgt den inden han gik hjem for en halv time siden.....så kørte forgæves alligevel og følte mig snydt
Kender mig godt nu her ind, og hvis man nå dertil så betyder det noget for deres kundeservice, skal ingen gang siger noget fed stedet også.
Priser var relativt høje og udvalget af brugt elekronik var i bund. Angiveligt på grund af ferien og alle skulle have tablets med på køreturen. Mobiltelefon var samme problem. Sælgeren beklagede og foreslog Elgiganten, hatten af for det. Der endte vi med at købe nye tablets til næsten den samme pris som hvad Blue City kunne tilbyde. Uheldigt tidspunkt. Har tidligere haft bedre held med indkøb herfra. God service og respekt for personalets integritet.
Skulle sælge min bærbar, ville derfor have en vurdering og pris, han kom frem til at han kun kunne give 1400 kr, den er 2 mdr gammel og jeg har givet 4900 kr for den. Hans begrundelse var så at den havde den laveste processor, hvilket var 1,1 Ghz og derfor prisen, fandt senere ud af at den har 2,40 Ghz.
Enestående og hurtig service! Kundeservice Har haft to problemer med min brugt mobil købt hos Bluecity Begge gange fik jeg lynhurtig hjælp. Kan varmt anbefales!
God imødekommendee service og bytter/penge tilbage uden problemer hvis produktet ikke er ok.
Vi købte tablet som kunne leve 100 posent om ikke mere til vores forventninger vi hentede den selv i Vejle hvor vi fik en super service som vi også fik i de foregående tlf samtaler jeg vil særlig fremhæve Seline super sød og venlig tak for er ikke sidste gang vi handler der
Mega god service og fik skiftet skærm på iPhone. Højttaleren blev defekt ved skift af skærm. Blev skiftet uden beregning. Jeg er meget tilfreds med vejledning og behandling.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik