facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Blik og Rør

"Hos Lind Blik & VVS A/S er vi din autoriserede VVS-installatør i Herning, Holstebro og omegn. Vi har eksisteret i hele 40 år og er dermed et af områdets mest erfarne, betroede og specialiserede.​Vi udfører alle typer af VVS-arbejde med samme grad af faglige stolthed og respekt for kvalitet. Ingen opgaver er for store og ingen opgaver er for små for vores VVS-installatør.​Vi udfører VVS-arbejde for både private, institutioner, virksomheder og erhverv.Som en garanti og sikkerhed for vores kunder, er vi medlem af TEKNIQ, hvorunder Dansk VVS Garanti er etableret."
Adresse: Østergade 14 , 7400 Herning
Telefonnummer: 97 22 52 88
By: Herning
Rute: Østergade 14
Postnummer: 7400relaterede søgninger: Blik- og Rør København, Blik- og Rør A-kasse kontakt
Anmeldelser
Hurtig "udrykning". Problem løst på besøg 2. Ingen faktura for første besøg.
God service, og dygtige håndværkere.
Både medarbejdere og indehaver har altid været utrolig imødekommende og hjælpsomme. De har stået for alt VVS under vores total renovering, og vi er utrolig tilfredse. Vi kan kun anbefale Torben til alle.
Kan bestemt ikke anbefale firmaet. Skulle have boret et hul i væggen til udsugning. De sender en person ud. Da de arbejdede tæt på i forvejen. Han vælger at bruge ca 30-40 min på at slæbe en diamantbor fra bil til butik. Da han så går i gang finder han ud af at en alm stor boremaskine kan gøre arb. Da det er alm mursten, Som han først tjekker da han går i gang. Det tager ham kun 5 min med den alm boremaskine og så fik han også lige holdt 30 min frokost pause. Da jeg får regning på lidt over 2500kr for 5 min arb. Og resterende tid på ingenting. Ringer jeg til firmaet, som så er ret ligeglade og jeg skal bare betale det det koster. De vil slet ikke høre min oplevelse. Dette er 1 år siden jeg fik det lavet- og er normalt bare en der siger pyt og så betaler og ikk brokker mig- men hele hændelsen og situation gør at jeg laver denne anmeldelse og håber de behandler deres kunder bedre fremadrettet.
Super hurtige og dygtige Stod med et akut behov søndag formiddag de ankom inden for 25 minutter
Jeg fik en meget fin og professionel betjening. Også god og stor faglig viden.
Fin og god behandling, selvom det er ferietid og det var bare en vandhane det drejede sig om.
Hurtig betjening. Super service.
Dårlig kundeservice
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Blik og Rør.

Herni̇ng professi̇onelle servi̇ceydelser

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østergade 14 placering, hvordan kan jeg gå. Blik og Rør adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Blik og Rør. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Blik og Rør med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Nærliggende lignende virksomheder
Teknisk Landsforbund Teknisk Landsforbund 78 måler Oversat af Google: Hvilken forfærdelig oplevelse med denne organisation. Jeg har beta...
T. N. Holding T. N. Holding 108 måler
Mr. Dohm Mr. Dohm 130 måler Super god service. Positiv og hjælpsom personale
ASE, Arbejdsløshedskassen for Selvs ASE, Arbejdsløshedskassen for Selvs 196 måler I får ikke hjælp slet ikke vis det omhandler penge og det du har sparet op derinde pi...
Can Management Can Management 203 måler
Sejerkilde Sejerkilde 248 måler
LO Herning LO Herning 294 måler
Anker Andersen Anker Andersen 314 måler
Brandbye, Erik Brandbye, Erik 339 måler
Adecco Adecco 417 måler
Advokataktieselskabet Kirk Larsen & Ascanius af 1992 Advokataktieselskabet Kirk Larsen & Ascanius... 429 måler En kæmpe stor hjælp for mig med en helt enorm omsorgTusind tak .
Poulsen Finn Poulsen Finn 430 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik