facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Blæsenborg Blomster

Adresse: Brøndbyvestervej 8 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 43 96 13 96
By: Glostrup
Rute: Brøndbyvestervej 8
Postnummer: 2600


Nærliggende lignende virksomheder
Acacia Acacia 1 km Tusind tak for et meget smukt arbejde. Det blev lige som ønsket.
Anmeldelser
Utrolig dårlig og ubehøvlet service af en kvindelig medarbejder derinde! Så uhøflig og arrogant! De andre mandlige medarbejdere plejer at være meget venlige og yder altid en god service, men min seneste oplevelse med den kvindelige medarbejder har ødelagt det for mig og har medført, at jeg aldrig nogensinde handler derinde igen : Brug jeres pengene et andet sted.
Her kan du få alt det de ikke har, forstået på den måde, at hvis det overhovedet er muligt at skaffe det så gør de en indsats for at få det hjem, og samtidig er de gode til at vise nye spændende kombinationer.
Altid god service og et kæmpe udvalg. Klart mit ynglings sted at købe blomster.
Jeg køber oftest mine blomster her og de holder længe. De binder smukke buketter, har et stort udvalg af afskårne blomster, planter og diverse tilbehør. De har også god service og hjælper gerne med et godt råd til blomster og plante pleje.
Får altid en god betjening og udvalget er stort, laver de smukkeste buketter. Meget man kan vælge mellem til sin ønskede buket. Blomsterne holde altid i en god periode.
Helt fin blomster butik. Udvalgets størrelse er meget varierende og priserne er lidt høje i forhold til kvaliteten, men servicen er fin
Altid fine friske blomster og til en ordentlig pris. Venlige ekspidienter.
Generalt ikke friske varer. Ubehøvlet og arrogant service. Hold jer langt væk!!
Er ikke imponeret, men jeg køber som regel kun «små» blomster dér. Tilbudsblomster m.v.
Super søde og rigtig god service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik