facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bjarne Hansen & Søn, Transport

Adresse: Mesterbuen 13 , 3230 Graested
Telefonnummer: 48 31 84 76
By: Graested
Rute: Mesterbuen 13
Postnummer: 3230


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Forfærdelig oplevelse og sætter aldrig mine ben i den klinik igen ... Absolut på ingen måder anbefalelsesværdig!! Efter at have ventet i over en time med to små børn på 3 og 1 år spørger jeg sekretæren om hvornår vi kan forvente at komme til, hvor hun svarer "kan du ikke se at der er travlt" og "at jeg skulle være glad for overhovedet at ha' fået en tid" ... Altså en tid jeg har fået for over 6 uger siden!! Mage til arrogance og inkompetence skal man lede længe efter...
Kære Bjarne Du er muligvis en meget dygtig lægen, men du har desværre ikke et læge hjerte, hvilken vil sig du og din personlighed og empati er lige med nul. penge er vigtigt for os alle mennesker, men husk føle dit hjerte og alt det vi har her på denne planeten er kun til låns.
Forfærdelig oplevelse! Det føltes nærmest som et overgreb. Lægen tog hårdt fat, fortalte intet om hvad han gjorde, sagde at jeg havde problemer med halsen fordi jeg er tyk. Jeg ved godt jeg er tyk og jeg ved også at jeg blev sendt til en speciallæge fordi jeg skal have fjernet mandler, ikke fordi jeg er tyk. Han er en meget ubehagelig mand. Jeg havde ingen ide om hvad der var foregået da jeg kom ud, jeg var så paf, havde smerter i øre, næse, hals og tunge. Vælg en anden hvis du ikke kan lide uforstående, hårdhændede, ubehagelige autoriteter.
Jeg kan varmt anbefale speciallæge Bjarne Hansen, som jeg har brugt gennem en del år. Får en tid hurtigt, og altid god og grundig behandling.
Ingen behandling da jeg endelig kunne komme til undersøgelse, har en kirtle der hæver og har mystisk hovedpine i den venstre side op over øre. Fik at hvede at det var fordi at jeg havde et sår den prøver at hele men jeg har ingen sår i hovdet og så fik jeg at vide at jeg skulle finde en anden læge. Tak for den besked
Forfærdelig oplevelse. Altid ventetid, dårlig service. Ikke fået ønskede hjælp, men får blot af vide, at man skal komme når man er syg. Jeg kan ikke fortælle hvornår mine mandler udskiller polypper. Blev smidt ud af hans praksis, aldrig oplevet noget lign. Anbefales IKKE!
Hvis I har jeres børn kær, så hold jer væk! Han var meget hårdhåndet og voldsom med min lille pige på 2 år. Det var ubeskriveligt ubehageligt og jeg løb ud med min grædende datter i armen efter han holdte min datters mund i et kort øjeblik fordi hun græd.
Alt for mange patienter, alt for lang ventetid,og den mest uhøflig sekretær.
Mest inkompetente læge jeg længe har oplevet! Han lytter slet ikke til sine patienter og bruger Max 2 min på hver patient. Ren pengemaskine. De overbooker med tider så man ender med at sidde i en time og vente. Derudover prøver de at lave høreprøver på alt og alle selvom det ikke er nødvendigt - igen penge! Har aldrig i mit liv oplevet en så arrogant læge. Endte med at gå under behandling da han var så uforskammet. Kære Bjarne! Et genopfriskningskursus i kommunikation ville være godt for dig.
Man kan nærmest ikke komme igennem telefonen, når man endelig for en tid kan man sidde og glo i 50 minutter inden man kommer ind til en skrab læge som hverken lytter og taler uhøfligt. Men man kan være helt sikker på at få en tid igen og det gentager sig bare. Kan ikke anbefales, kom også som barn, intet har ændret sig.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik