facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Birk Sko

"Vi har et kæmpe udvalg af sko fra de bedste mærker. I butikken kan du prøve alle de forskellige modeller og finde den helt rigtige størrelse. Du kan også få råd og vejledning fra vores ekspedienter, så du er sikker på at få det perfekte par sko med hjem. Skoringen er den bedste skobutik i Rødovre - Vi glæder os til at hjælpe dig."
Adresse: Rødovre Centrum 158 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 72 66 17
By: Rødovre
Rute: Rødovre Centrum 158
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: PAW SKO Rødovre, Paw Sko København, SKO Rødovre Centrum, Sko Hillerød, PAW SKO herresko, Sko butikker, PAW SKO børn, Din sko danmark
Nærliggende lignende virksomheder
Skoringen Skoringen 0 måler Jeg købte et par vinterstøvler troede jeg men , de kunne ikke tåle at gå i lidt vådt ...
Ecco Ecco 6 måler Altid det er noget til at købe og tak for god service
Bianco Footwear Bianco Footwear 110 måler Altid fantastisk betjening og service
Paw Sko Paw Sko 289 måler Altid gode priser og betjening. Rådgivningen er helt i top og der er altid tid til k...
Floorballcentret Floorballcentret 1 km Floorballcentret har alt til floorball, og kan vejlede om ligeså meget. Datteren på 1...
Anmeldelser
Jeg købte et par vinterstøvler troede jeg men , de kunne ikke tåle at gå i lidt vådt græs! Mine fødder blev meget våde ! Men har fra skoringens side fået oplyst at når der var syninger langs kanten , er de ikke vandtætte ! Ideelt til det danske klima ! Men godt der ikke var sne og Frost !!!!
Dårlig service, sælger sko med ridser i, vil ikke kompensere eller skaffe andre, stiller de ridset sko tilbage på hylden til næste kunden. Giver heller ikke pengene tilbage for et gave køb der ikke passede, så har man et til gode bevis liggende i pungen som enten bliver væk eller bliver for gammelt.
Fin betjening, men jeg syntes der mangler de taburetter man havde før i tiden hvor man kunne sætte benene op og få snøret sine sko nu hvor man har lidt svært ved at bukke sig ned, hvorfor forsvandt de????
Servicen var ok men jeg bliver mere og mere træt og irriteret over at vi er mange kvinder, der bruger str. 43 og 44 og over. Men ingen skobutikker gider udvide deres udvalg.
En lidt sur kasse dame men ok hvis hun ha været på arbejde hele dagen men ellers hyggeligt
Der er et bredt udvalg af flotte og fodvenlige sko i forskellige prisklasser. Og servicemindede ekspedienter, som tager sig tid til at hjælpe. Der kan dog være ganske lang ventetid på assistance fra medarbejderne, mest på travle tidspunkter.
Endnu en gang dårlig service i Skoringen. Det gør åbenbart ingen forskel hvor butikken ligger, niveauet er bare ikke godt.
Fik købt 2 par sko til ungerne. Flink og hurtig betjening selv om der var lidt for mange mennesker i butikken.
En ok butik. Der er dog stor forskel på de ansattes viden om sko. Det kan være svært at få velkvalificeret vejledning hvis man har specielle ønsker eller behov
Gode tilbud men personalet ikke særligt imødekommende
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik