facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bilka Vejle

Bilka Vejle
Adresse: Solkilde Allé 2 , 7100 Vejle
Telefonnummer: 89 30 33 33
By: Vejle
Rute: Solkilde Allé 2
Postnummer: 7100


Åbningstider

Mandag: 06:00-00:00
Tirsdag: 06:00-00:00
Onsdag: 06:00-00:00
Torsdag: 06:00-00:00
Fredag: 06:00-00:00
Lørdag: 06:00-00:00
Søndag: 06:00-00:00


relaterede søgninger: Bilka Vejle brand, Bilka Vejle Tilbudsavis, Bilka Åbningstider Kolding, Bilka Åbningstider helligdage, Bilka vejle Mad ud af huset, Bilka åbningstider Horsens, Bilka Vejle Facebook, Bilka Horsens
Anmeldelser
Dårlig kunde service hvis din tv går i stykker. Jeg har købt tv og 3 måned efter er skærm helt sor, så jeg har været op i kundeservice på dig for reklamationer men de siger til mig at de skal sende til reparation så jeg skal vente flere uger for at få svar på TV og har ingen TV jeg kan se derhjemme. Øv øv rigtig dårlig service. Så jeg vil helt klart anbefale at i køber fremadrettet i elgiganten TV..
Kedelig, kold og med utålelig lyd fra højtalerne. Personalet er blevet opdateret og fremstår nu venlige og hjælpsomme, dersom det er muligt at finde et personel. Det der bl.a. trækker ned er i den grad, at BILKA begynder at iklæde personalet nissehuer fra 1. oktober, så man længe før Jul, føler det anstrengende at handle der.
Ingen cafeteria åben ,kun en Burger bar. Fandt ikke ud af om de havde meget lidt sport tøj eller om de var ved at ombygge pladsen for sports tøj. Vi skulle købe sports tøj og spise men fik ikke nogen af delene. Vi kørte til Vejle da Bilka i Herning er stoppet med at sælge sports tøj.
Det sjove ved Bilka i Vejle er, at selvom p-pladsen er fyldt med biler, så virker det ikke som om, der er mange mennesker inde i butikken! Fik kæmpe hjælp af den unge kvinde ved kassen, da jeg var kommet afsted uden mit betalingskort! Tusinde tak for din hjælp
Hverdags mad er ikke billigt, men deres mange gode tilbud, er værd at køre efter. Tøj er billigt og en rigtig god kvalitet.
Stor supermarked med alt hvad hjertet begærer. Lidt svær at navigere i. Nudging kunne være bedre.
De har alt, næsten. Jeg skulle købe barbersprit og det store udvalg var en slags ,meget lille, til 87,- kr...
God plads mellem reolerne, annoncerede tilbud var på lager
Som altid, Bilka er fin, lidt dyrt, men de har stortset alt.
Frustrerende sted at være når man ikke har børn der råber og skriger
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bilka Vejle med offentlig transport


Horsensvej V Dandyvej (Vejle) 230 måler
202
205
4
873
Horsensvej V Solkilde Allé (Vejle) 250 måler
202
205
4

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bilka Vejle.

Vejle hus og have

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Solkilde Allé 2 vejle dagligvarer placering, hvordan kan jeg gå. Bilka Vejle adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bilka Vejle. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilka Vejle med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Rema 1000 Rema 1000 2 km
Føtex Føtex 3 km
Kvickly Kvickly 4 km Havde spugt i frallesen chokolade om man kunne hæve 10kr til en vogn men det kunne ik...
Fakta Fakta 4 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik