facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bilka

Bilka
Adresse: Næstved Storcenter 1 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 78 90 00
By: Næstved
Rute: Næstved Storcenter 1
Postnummer: 4700


Åbningstider

Mandag: 06:00-00:00
Tirsdag: 06:00-00:00
Onsdag: 06:00-00:00
Torsdag: 06:00-00:00
Fredag: 06:00-00:00
Lørdag: 06:00-00:00
Søndag: 06:00-00:00


relaterede søgninger: Bilka Næstved Bistro, Bilka næstved elektronik, Bilka Næstved tilbudsavis, Bilka Åbningstider helligdage, Bilka Næstved job, Bilka Åbningstider jul, Bilka Næstved åbningstider i julen, Bilka Bager åbningstider Næstved
Anmeldelser
Min mand og jeg bestilte hver en bistro burger med pomfritter. Vi sad i 30 minutter i en næsten tom “restaurant” og ventede på vores mad. I løbet af den halve time så vi en ansat der havde fri bestille og få sin mad nærmest med det samme, derudover så stod der tre ansatte som næsten ikke lavede andet end at stå og snakke… da vores mad så endelig blev klar så foruden at min mands burger ikke var samlet ordentligt så får vi serveret burgere med tør bøf, bacon som er hårdt og gummiagtigt og meget mørke og hårde pomfritter uden salt. Alt i alt en mega dårlig oplevelse og vi kommer i hvert fald ikke tilbage!
Øko dag på alt, blev sidste månede til øko dag på måske alt. Af en kurv fyldt for næsten 2500 kr. Var der rabat på alt økologi sk- men pluselig ikke smør. Og de havde ikke lavet en fejl. Denne månede manglede flere basisvare: finvalsede økologiske havregryn- 0 pakker. Økologisk solsikkeolie - 0 flasker. Og når man spurgte en medarbejder vidste de ikke om varen var udgået eller kom igen. Men Glædeligt nok var der pludselig rabat på smør igen. Sød og hjælpsom mand ved kassen der smilede og ikke blev frustreret, da et af mine rødbedeglas røg af båndet under pakning af varer.
Spiste i bistroen kl 15. Ikke mange gæster, men har aldrig set et mere rodet og uorganiseret køkken, beskidte borde, fyldte skraldespande og møgbeskidt bestik. Maden var kold og lignede ikke noget appetitligt. Der var en del ansatte og selvom jeg påpegede at alle borde og afhentnings skranken trænge en klud, skete der intet i den time vi sad der.
Altid rart at handle i bilka Men kunne godt tænke mig at i får styr på jeres ellers gode returflasker maskiner når de er ude af drift så tager det alt for lang tid at få dem igang ikke Godt
Det er et stort supermarked, så de har alt, man har brug for. Men det kan være svært at finde rundt, og varerne er ikke altid de mest forventelige steder.
Ikke så hyggeligt som det har været før. Meget støj....
Det en bare Bilka. Hvad er der at sige om butikken som folk ikke allerede ved. De har det meste at alt. Og ind imellem gode tilbud.
Så mange gode tilbud i forhold til vores lokale føtex i Nykøbing F. Virkeligt søde medarbejdere der er villige til at hjælpe med et smil på læben. Altid en dejlig oplevelse!
Dårlig kunde service. For få kasser åben. Lange køer.
Elsker at komme i Næstved Bilka dog er det sidste gang jeg sætter mine ben i deres bistro. Bestilte en herregårdsbøf bøffen var kold i midten og smagte af ingenting næsten som et stykke pap, bearnaise saucen var grynet og kedelig ærterne var kedelige og ikke grønne. Det eneste lyspunkt var deres pommes frites de var gode dog ikke saltede.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Bilka med offentlig transport


Vestergårdsvej (Øverup Alle) 160 måler
602
Vestergårdsvej (Øverup Alle) 170 måler
602
Næstved Handelskole (Køgevej) 220 måler
602
630R
Næstved Storcenter 250 måler
601A
602
Næstved Handelskole (Køgevej) 260 måler
602
630R

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bilka.

Næstved dagligvarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Næstved Storcenter 1 næstved lavprisvarehuse placering, hvordan kan jeg gå. Bilka adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bilka. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilka med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Meny Meny 3 km Altid mange kasser åbne og gode friske vare
Netto Netto 3 km
Fakta Fakta 4 km
Netto Netto 4 km
Fakta Fakta 5 km
Meny Meny 5 km Altid mange kasser åbne og gode friske vare
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik