facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bilka Fields

Bilka Fields
Adresse: Arne Jacobsens Allé 24, 2300 København S, Danmark
Telefonnummer: 89 30 33 33
By: København
Rute: Arne Jacobsens Allé
Gadenummer: 24
Postnummer: 2300


Åbningstider

mandag: 07.00–22.00
tirsdag: 07.00–22.00
onsdag: 07.00–22.00
torsdag: 07.00–22.00
fredag: 07.00–22.00
lørdag: 07.00–22.00
søndag: 07.00–22.00

Nærliggende lignende virksomheder
Lidl Lidl 1 km Rigtig godt discount. Stort udvalg af daglig varer til discount pris. Rigtig god grøn...
365discount Englandsvej 365discount Englandsvej 2 km Plus siden; åben 365. Godt udvalg i øko varer, rimelige priser, stor butik, Søde meda...
føtex føtex 3 km Bøvl med at registrere korrekte priser men sød og hjælpsom betjening.nVedlagte gik in...
SuperBrugsen SuperBrugsen 3 km Ekstrem langsomme til at åbne en ekstra kasse. Der stod flere ansatte at snakkede i u...
Lidl Lidl 3 km Jeg kan godt lide Lidl Det Er Fra nJeg er Fra Denmark LidlnJeg er Fra Denmark 2007å...
Meny Meny 5 km Veldrevet supermarked fyldt af fristelser. Dejlige fiske- og slagterafdelinger. Ikke ...
Lidl Lidl 5 km Eneste supermarked hvor man kan få et brugbart værktøj til god pris :
føtex føtex 5 km Virkelig ærgerlig og ubehagelig oplevelse i dag omkring kl. 16.15. Der var 3 medarbej...
føtex føtex 11 km Føtex priser er alt for ofte forkerte og altid højere end det angivne. Man skulle tro...
Lidl Lidl 11 km Den unge blondine som er der om morgenen har en virkelig dårlig attitude!! Vi har opl...
Anmeldelser
Fem stjerner til varehuset overordnet set, men minus 10 stjerner til bagerafdelingen. Personalet dasker rundt og bruger deres tid på at bage pizza og lave franske hotdogs eller tjekke deres mobiltelefon! og det tager en evighed at købe en hindbærsnitte. Har stået i lang kø tre lørdage - og i stedet handlet hos 7-Eleven på Hovedbanegården, hvor det bare går tjept højst 2-3 minutter selv i peak-perioder og altid med et smil. Pinligt, Salling Group!
Bilka er en af Danmarks mest omfattende og alsidige hypermarkedskæder, der tilbyder en enestående indkøbsoplevelse for hele familien. Med et bredt udvalg af produkter, fra dagligvarer og tøj til elektronik og haveudstyr, er Bilka et oplagt valg for dem, der ønsker at få alt under ét tag.nnEn af de mest imponerende aspekter ved Bilka er det omfattende sortiment. Uanset om man er på udkig efter friske fødevarer, modeartikler, boligindretning eller legetøj til børnene, finder man det hele i Bilka. Sortimentet inkluderer både lokale og internationale mærker, hvilket giver kunderne et bredt udvalg at vælge imellem.nnKvaliteten af produkterne i Bilka er generelt høj, og priserne er konkurrencedygtige. De regelmæssige tilbud og rabatter gør det endnu mere attraktivt at handle her, og der er ofte gode tilbud at finde i deres ugentlige reklamer og kampagner.nnBilka lægger stor vægt på kundeservice, hvilket kan mærkes fra det øjeblik, man træder ind i butikken. Personalet er venligt, hjælpsomt og vidende om produkterne. De er altid klar til at assistere med spørgsmål eller vejlede i forhold til køb. Deres selvbetjeningskasser og muligheden for online bestilling med afhentning i butik gør indkøbsoplevelsen endnu mere bekvem og fleksibel.nnButikkernes layout er velorganiseret og overskueligt, hvilket gør det nemt at finde rundt og hurtigt lokalisere de varer, man søger. De brede gange og den rummelige indretning bidrager til en behagelig indkøbsoplevelse, selv i travle perioder.nnBilka har også et stærkt fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. De har implementeret flere initiativer for at reducere deres miljømæssige fodaftryk, såsom brug af miljøvenlige poser og fremme af bæredygtige produkter. Dette viser, at Bilka tager deres ansvar over for miljøet seriøst.nnAlt i alt leverer Bilka en førsteklasses indkøbsoplevelse med et imponerende udvalg, høj kvalitet, fremragende kundeservice og en behagelig butikslayout. Det er et sted, hvor hele familien kan finde, hvad de har brug for, og nyde en effektiv og tilfredsstillende shoppingtur.
Opdagelse på opdagelse siesta von burger sovs træt i træt familien hele verden handlede de vender tilbage såååååen er det hvergang man har nået kassen ti gange inden udgang med members only verdens Fred.
Køb ikke elektronik fra Bilka! Købte en HP bærbar, hvor kvaliteten var så dårlig at hængslet løsnede sig indenfor et halvt år, og Bilka/deres værksted prøver at komme udenom reklamationsretten ved at påstå at bærbaren var udsat for uheld eller misbrug.
Jeg ringede til butikken for at spørge, om de kunne tjekke, om de havde en bestemt vare. Det sagde de, de havde. Jeg bad dem lægge en til side til side, men de sagde, at den nok ikke ville være udsolgt, hvis jeg kom.nnJeg tog hele vejen derud og så viste det sig, at det var en fejl i deres system at det lignede, den var der og manden i telefonen faktisk aldrig havde tjekket om den rent faktisk var der. Spild af min tid, når jeg specifikt ringede for at undgå det her.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik