facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Big Shopping

"Der er mange gode grunde til at besøge BIG Shoppingcenter allerede i dag.Vi tilbyder vores kunder måske nok landets største butikker, og dermed også et langt større udvalg af varer end man kan opleve i mange andre centre. Vi har derfor også de bedste tilbud, og de sjoveste oplevelser gennem det spændende butiksmix, et veloplagt og serviceminded personale og en række sjove aktiviteter. Kan du lide at shoppe, spise på de bedste restauranter og cafeer samt at få mange, sjove oplevelser, så er BIG Shoppingcenter et besøg værd.I Big Shoppingcenter byder vi alle velkommen, og arbejder løbende på at gøre centeret så interessant som muligt for flest mulige potentielle kunder."
Adresse: Herlev Hovedgade 17 , 2730 Herlev
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade 17
Postnummer: 2730



relaterede søgninger: BIG Herlev Restaurant, BIG BIO Herlev, BIG BIO, BIG Herlev adresse, Herlev Center butikker, Herlev Hovedgade 17, Herlev Bymidte, Café A Herlev
Nærliggende lignende virksomheder
Herlev Bymidte Butikscenter Herlev Bymidte Butikscenter 880 måler Jeg var i Imerco for at hente en bestilt vare, da jeg åbnede døren til butikken fra g...
Anmeldelser
Hvis dette center var bygget i 1996, vil Herlev havde fået et bedre center med en Bilka. Pga. nogle få protester, blev Center ikke til noget i 1996. Dette center er bygget meget hurtigt uden arkitektonisk ambition kun for profit. Husk indstille P-skiven. P-vagterne er altid tilstede.
Intet problem i forhold til forretningerne, men vurderer at parkerings personalet bevidst fokuserer på det er store parkeringsanlæg i forhold til andre steder hvor de også har tilsyn. Dette skyldes ikke for stort pres på parkeringspladserne, men åbenlyst fordi det er her der kan skrabes afgifter ind. Men dette er på bekostning af at mange benytter andre handle muligheder, hvor det er tydeligt at det ikke skyldes for længe parkering, men glemt at sætte skive. Der ses vagter der bevidst ser at biler er nyparkerede og tjekker om man har glemt at sætte skiven. Men pyt det betyder vel ikke noget for de forretningsdrivende at miste disse kunder
Ikke så stort, men har de fleste kendte store butikker en restaurant og biograf, masser p-pladser gratis parkering 2 timer og afkørsel til motorvej kun få meter der fra. Super fint, men ikke et sted jeg personligt kan bruge for mange timer.
Udvalg af butikker ok. Parkering er også god. Det der trækker ned er det helt hjernedøde setup med indkøbsvogne. Der er 5-6 forskellige modeller og de passer ikke sammen - du skal formentlig helt tilbage til butikken for at aflevere og kan i 9 ud af 10 tilfælde ikke finde et sted i de mange skure på p-pladserne, som du kan returnere vognen i - totalt mærkeligt at der ikke er en Big standard.
Centret er såmænd fint, men de har valgt den mest griske parkeringskontrol service af alle, som benytter enhver mulighed for at udstede bøder og kaster sig over biler minutter efter de parkerer... Der bør virkelig overvejes at behandle kunder bedre når centret er indrettet til bilister
Utroligt sjælløst center - og desværre en parkeringsfælde. Sørg for at alt er 100% korrekt før i forlader bilen, ellers kan man forvente en bøde. Har heldigvis ikke fået en bøde der, men såfremt man ikke tager toget eller går til BIG, ville jeg på det stærkeste anbefale at vende bilen et andet sted hen.
Mad, bio og mange gode butikker. Bare man husker at parkere og ikke glemme tiden. Her er ALTID og HVER dag emsige p-vagter. Din bil tjekkes, og her er der garanti for at få p-bøde ca 5 minutter efter din tid er udløbet.
Jeg er færdig med at shoppe i BIG, til dels pga de griske P-vagter. Sørgeligt at stedet ikke er mere kundevenligt. Den 3. P-bøde gjorde udslaget, og iøvrigt er hele området uden sjæl, varme og charme !
Der er to timers gratis parkering på gadeplan, efter dét, falder "hammeren", hvis du ikke når at rykke bilen på sekundet. Virkeligt ærgerligt at p-vagterne er så aggressive . Derfor får Big centret kun én privat stjerne af mig. Men Big har et ok udvalg af store butikker med godt sortiment. Biografen er god og rummelig, med bløde sæder, der kan rykkes tilbage til liggestilling og dét giver de 3 stjerner .
Big bio... Vidunderligt personale der glædeligt betjente os med vores alt for dyre slik, men hey!! det er jo bare en del af oplevelsen, når man skal flotte sig med lillemor.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Big Shopping med offentlig transport


Elverhøjen (Herlev Hovedgade) 110 måler
350S
5C
Elverhøjen (Stationsalleen) 180 måler
155
161
165
167
168
Elverhøjen (Herlev Hovedgade) 230 måler
155
161
165
167
168
350S
5C
Herlev St. (Stationsalleen) 380 måler
161
Herlev St. 400 måler
155

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik