facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Big Bowl

Big Bowl
Bowlinghal med 22 baner og poolborde samt en restaurant og en natklub på stedet.
Adresse: Gammel Jernbanevej 31, 2500 København, Danmark
Telefonnummer: 70 10 07 00
By: København
Rute: Gammel Jernbanevej
Gadenummer: 31
Postnummer: 2500


Åbningstider

mandag: 11.00–22.00
tirsdag: 11.00–22.00
onsdag: 11.00–22.00
torsdag: 11.00–23.00
fredag: 11.00–02.00
lørdag: 10.00–02.00
søndag: 10.00–22.00

Anmeldelser
Skoleje er 20 kr i timen hvilket er så fair. Vi er 2 personer der skal spille i 2 timer og de vil have 160 kr. jeg påpeger at de på skærmen har trykker 4x 2timer og det ender i en diskussion fra en flabet medarbejder der ikke siger undskyld for sin fejl. En anden medarbejder kommer over og retter ham og han siger stadig ikke undskyld.nnVi står og afventer at købe noget at drikke men de kommer ikke og betjener før vi har forsøgt et par gange og her er alt nærmest slukket og lukket.nnDe to medarbejdere på arbejdet vælger at stille sig ved banen lige ved siden af os og bowle. Det skal de bare gøre, men når man lige har haft en diskussion med dem der ikke er endt i en forløsning så skaber det en trykket stemning. De råber til en 3 medarbejder i baren igennem hele timen og de larmer generelt rigtig meget og er forstyrrende for gæsterne på banerne ved siden af.nnEt slidt sted med skæve baner der er helt ujævne og medarbejdere der ikke er særlig service mindede. Det er bestemt ikke et hyggeligt sted til en date.
Jeg var positiv overrasket efter besøget. Vi spiste i restauranten buffet, hvor det varme mad blev serveret ved bordet og det kolde kunne hentes oppe i buffetområdet. En super fin måde at gård det på og maden var overraskende god. Især til prisen. Bowlingområdet fungerede godt og vi havde et par sjove timer der. Der er mulighed for at købe forskellige slags drinks, irsk kaffe med mere til ok priser. I weekenden bliver stedet faktisk også lavet om til en natklub efter kl 22 har ikke prøvet dette men et godt koncept
Det er nostalgisk at komme derud, og der er noget hyggeligt ved at bowle, men stedet er desværre ret slidt, playlisten spiller de samme sange som for 20 år siden, mange af spillemaskinerne er i stykker, og “kranen” som sjældent fisker en bamse op snupper stadig børnene poletter. Spisestedet var også lukket. Stedet kunne godt trænge til en opdatering.
Der er mulighed for lidt af hvert hos Big Bowl til en ganske god pris. Der er både brunch, frokost og middag - med og uden bowling. Maden er til prisen og der er mulighed for forskellige drikkelser, både øl, vin, sodavand og drinks. Fredag og lørdag er der diskotek sent om aftenen og der er også masser af arkadespil, så der er noget for enhver smag // A nice price friendly choice for both family and party related fun.
Det faldt meget ned kvalitet på stedet. Julefrokosten med kedelig mad iog mega små portioner samt ikke stort udvalgt, ingen tjener med drikkevare m.v. til bowling, sofaer i bowlings halen meget slidt med store huler overdækket af nogle dårlige tæpper. Man kan ikke tro, at det er i København. Dårlig kvalitet for ikke små penge. Til næste julefrokost skal vi sikkert finde en andet sted.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik