facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Big Bowl

Big Bowl
Adresse: Gammel Jernbanevej 31 , 2500 Valby
Telefonnummer: 70 10 07 00
By: Valby
Rute: Gammel Jernbanevej 31
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-02:00
Lørdag: 10:00-02:00
Søndag: 10:00-22:00


relaterede søgninger: Big Bowl Valby historie, Big Bowl Valby trustpilot, DGI Byen Bowling, Tilbud bowling København, Partybowling København, Bowling Taastrup, Party Bowling, Bowling tilbud
Nærliggende lignende virksomheder
Marketenderiet Marketenderiet 716 måler Fantastisk lokale til eventer. Jeg var det i anledning af Danish Coffee Festival, som...
Anmeldelser
Find et andet sted - spar besvær og penge! Banen gik i stå flere gange og registrerede ikke skud. Der står tre medarbejdere bag baren, der har mere travlt med at spise snacks og holde pause, end at betjene kunder. 300 kr. for en times bowling, der max. blev til 30 minutter, og personalet "har kun autoritet til at tilbyde en gratis drink" efter tiden er løbet ud og man helst bare vil væk fra stedet.
Vi skulle først vente på at vores booking af bane blev sat igang, som åbenbart er noget en ansat skal gøre manuelt - såfremt de husker det og er punktlige. Bowling oplevelsen var præget af fejl på mekanik og system, og desuden udført på tydeligt misvedligeholdt bane. Efterfølgende madoplevelse var brunch buffet på stueetagen. En under standart oplevelse af en hurtig-løsning-buffet med pulver-røræg og desuden INGEN skiltning ved maden så man anede hvad man spiste. Servicen i restauranten var under al kritik - ekstremt mangelfuld. En ældre asiatisk herre betjente os besøget igennem med musik spillende fra hans mobiltelefon i lommen på hans vest. Desuden var vi måltidet igennem omringet af madrester og beskidte omgivelser. Både på gulvet og på bordene. Vi snakker bunker af mad på bordene fra de tallerkener han tømte - formentlig med en hensigt om at fjerne det senere. Det skete så bare ikke i den time vi sad der. For future possible guests: Please - don’t waste your money. For owner/staff: Please educate your staff, and please please please heighten your standards.
1. Vores bane registrerede konsekvent ikke når den 10. kegle væltede. 2. Kuglereturneringssystemet til vores bane virkede ikke i 10-15 hvorfor vi ikke kunne bowle. Da vi bagefter spurgte om vi kunne få 15 minutter ekstra sagde den ene medarbejder først ja, hvorefter hans ældre kollega begyndt at råbe - både af kollegaen og mig. 3. Absurd høj musik. Vi måtte decideret råbe hinanden ind i øret for at kunne "tale" sammen. 4. Jeg ved ikke om ejeren er medlem af Satudarah, men det ville i så fald forklare hvorfor der blev spillet så meget musik der hyldede dem. 5. Derudover er prisen virkelig høj for kugler, baner og et system der er fuldstændig smadret. Alt i alt en virkelig absurd oplevelse. Hold dig langt væk.
Forfærdelig oplevelse og ekstrem dårlig service.. Vi havde købte en pakkeløsning online inkl. drikkevarer. Intet var på lager, ingen isterninger, sur og modvillig betjening, klovne bag baren der er ligeglade, ekstrem mangel på kundeservice og alligevel ikke billigt. Brug dine penge et andet sted – de har ikke fortjent det.
Fik julebuffet og fri øl, vand og vin. Da vi ankom var der ikke glas på det ene af tre borde og de var meget længe om at komme med drikkelse. Drikkelse kom før glas. Så vi måtte sidde og vente eller drikke af kaffekopper. Maden var ikke så smagfuld. Bedste på buffet var frikadeller og værste var sovs eller risalamande. Sovsen smagte mest af kulør så tror der var glemt at komme smag i og risalamande var nærmest uden flødeskum og mandler. Ved bowling tog det al for lang tid at få noget at drikke. Bedste oplevelse var garderoben, der glimrende ved at være super hurtige til at udlevere jakke og tilmed den rigtige. Tror der var for mange mennesker eller manglende personale. Men det var ikke en optimal oplevelse.
Vi havde købt en partybowling pakke online. Vi stod i kø for at købe drinks i over 30 min og baren virkede ret underbemandet og medarbejderene virkede meget stressede, men forsøgte deres bedste. Vores kegler væltede flere gange af sig selv efter at være blevet sat op af maskinen. Men ellers okay.
Vi bestilte 2 baner og en af banerne var først klar efter 30 minutter, trods at vi gentagene gange henvendt os til personalet, så gik der lang tid og de ville ikke i første omgang give os mere tid eller penge tilbage.
Beskidt og ulækkert dårlig vedligeholdelse af baner klistret gulvbælægning i opholds områderne dårlig rengøring af borde generelt en dårlig oplevelse ligeledes kunne byfe også tåle en fornyelse har været på flere besøg på adr. Men kommer der ikke mere. Mvh Jørgen Lysell
Nedslidt og beskidt. Sofa klamme og klistrede. Bowlingkugler ødelagt og kan ik skyde lige. Personal der er ungt og uerfaren. En DJ der konstant snakker og burde holde sig kæft, så man nyde musikken. Drinks og snacks 20 år gammelt og ik tidssvarende hvad der er ind for tiden.
Bowling var ok og hyggeligt, men efterfølgende Julefrokost var noget af det værste jeg har oplevet, klam mad samt et personale der end ikke forstår Dansk, har intet med dansk Julefrokost at gøre, intet fedt til sildene og ikke mad nok til trods for vi var første hold. Buffet kan absolut ikke anbefales
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Big Bowl med offentlig transport


Valby St., broen (Toftegårds Allé) 120 måler
18
4A
Valby St., broen (Toftegårds Allé) 130 måler
18
4A
Valby St., Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) 170 måler
133
18
23
Valby Langgade (Toftegårds Allé) 220 måler
18
4A
Valby St. 220 måler
B
Bx
C
H
IC
RE

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik