facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for BIG BIO Herlev

BIG BIO Herlev
Adresse: Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 94 60 20
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade
Gadenummer: 31
Postnummer: 2730


Anmeldelser
Lidt snoet steder i forhold til hvor man skal hen, så det kan godt være besværligt for første gangs besøgende, der visse dele af det udendørs område der lugtede af kloak, men måske var det blot den dag jeg besøgte biografen.. Men salen er kæmpe stor, som reklamen giver udtryk for, lyden er overtruffelig og sædernes funktion er super Nice.
Rigtig god bio med gode siddepladser med rigeligt med plads til benene. Godt og skarp billede
Rigtig gode stole. Ok udvalg og tilbud men generelt priser i den høje ende. Personalet var flinke og imødekommende.
Behagelige, brede sæder og god afstand til sæderne foran.
Virkelig dejlig biograf, hvor der er rigtig god ben- og sædeplads.nnDet skal lige bemærkes, at selve lærred/biografen er mindre end de store biografer Palads, Fisketorvet og Fields.nnFor mit vedkommende, så er de færre sæder i salen en fordel mindre støj, snak mv. under filmen. Der er meget bedre plads til den enkelte person, så man ikke sidder som sild i en tønde, men i stedet for har sin egen recliner stole, hvor man kan slå benene op og nyde filmen.nnLyden er helt i top, med både højtalere hele vejen rundt, men også i loftet, så rigtig surround sound. Det kommer meget an på hvad man er inde og se, for om det bliver udnyttet - men det er jo DIT valg.nnVenligt, hjælpsomt og smilende personale. Det er altid et plus at blive mødt af medarbejdere, som har lyst og tid til kunderne.nnAlt i alt vil jeg give Big Bio Herlev 4,5 ud af 5. Jeg har rundet op, fordi denne biograf giver mig lysten til at gå i biografen tilbage - efter flere dårlige oplevelser i nogle af de mere besøgte steder.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik