facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Biblioteket i Herning

Biblioteket i Herning
Adresse: Østergade 8 , 7400 Herning
Telefonnummer: 96 28 88 00
By: Herning
Rute: Østergade 8
Postnummer: 7400


Åbningstider

Mandag: 08:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 08:00-17:00
Lørdag: 08:00-17:00
Søndag: 08:00-17:00


relaterede søgninger: Herning bibliotek åbningstider Selvbetjening, Herning bibliotek personale, Herning bibliotek opret bruger, Herning bibliotek login, Herning bibliotek job, Herning bibliotek print, Vildbjerg Bibliotek, Herning bibliotek parkering
Anmeldelser
Vi har simpelthen Danmarks bedste bibliotek på alle måder. Jeg har lige været til et foredrag af Vilma Sandnes Johansson. Et meget rørende og klogt foredrag om hendes nye bog "Tænk ikke på mig". Alle kan lære noget ved at læse bogen. Der foregår så mange fantastiske ting på vores bibliotek i Herning. Jeg er SÅ glad for at have mulighed for at komme der.
Jeg associerer selv et bibliotek med fred og ro, hvor man har mulighed for at kunne fordybe sig. I stedet er det lidt som en børnehave. Det er selvfølgelig et offentligt sted, hvor der skal være plads til alle, men jeg synes ideen med et bibliotek går lidt af det, når der render børn rundt og skriger. Måske har jeg bevæget mig herned på et forkert tidspunkt, og i stedet for havnet mit i myldretiden. Uheldigt for mig I guess. Kan man evt. lave et område, som er beregnet til fordybelse? På den måde er der plads til alle målgrupper.
Godt sted at opholde sig, læse bøger og studere et emne i fred og ro. Men vi kom der denne gang for at brevstemme om de 4 forbehold og her kunne vi godt have brugt en vejviser i form af skilte eller lignende, der kunne vise, hvor vi skulle gå hen.
Skønt og hyggeligt sted med en afslappende atmosfære
Et super bibliotek med masser af muligheder. Helt nyt og flot.
Oplevelsen er altid i top Med plads til både børn og voksne Vi er så heldige med sådan et bibliotek
Dejligt bibliotek. Købte en kyllingeburger der smagte af alt andet end kylling. Er faktisk ikke helt sikker på at der var kylling i. Men masser af grønt i, med karry crem. Det var egentlig ok. Lidt dyrt, men jeg er nok også lidt nærig.
Virkelig et besøg værd, spændende at se bibliotek tænk på en hel ny måde. Kan varmt anbefales .
Rigtig fedt sted personalet er super hjælpsomme lige og det er meget bruger venligt
Super lækkert sted hvis du skal studere eller hvis du har et projekt kan du lave det i makers Space
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Biblioteket i Herning med offentlig transport


Kousgaards Plads (Herning Kom) 110 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Kousgaards Plads (Herning Kom) 120 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Torvet (Herning Kom) 170 måler
1
3
8
Torvet (Herning Kom) 170 måler
1
3
8
Herning Station Bus 250 måler
9

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Biblioteket i Herning. Østergade 8 placering, hvordan kan jeg gå. Biblioteket i Herning adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Biblioteket i Herning. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Biblioteket i Herning med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik